Stråtækt hus med spa og sauna tæt på Vadehavet

3
icon
icon
icon

P S Carlsvej 9, Kromose, Rømø

- Sommerhusnr.: 84084
8 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette stråtækte sommerhus på P.S. Carlsvej 9 på Rømø har meget at byde på for at gøre jeres ferie ekstra dejlig. Hvis I søger et smukt og rummeligt sommerhus med mange ekstrafaciliteter, så kunne dette være det helt rigtige.

Stort hus med mange faciliteter

Huset har plads til i alt 8 personer på 127 m2 og ligger blot 600 meter fra Vadehavet. De nærmeste strande, Sønderstrand og Lakolk, ligger henholdsvis 4,2 km og 7,6 km væk, hvilket svarer til ca. 10 minutters kørsel.

Der er i alt 4 soveværelser, to med dobbeltsenge (140×200 cm) og to med 2 enkeltsenge (90×200 cm). Den store stue har en brændeovn og masser af komfortable siddepladser, så I enten kan hygge jer foran fjernsynet eller arrangere en familiespilleaften ved spisebordet. Her kan I tanke energi op, afslutte aftenen foran knitrende pejseild og nyde en varm drik.

Sommerhuset er også velegnet til kørestolsbrugere, da køkkenet har en lav højde, det ene af bruserne er handicapvenlig, og ryglænet på den ene af enkeltsengene kan justeres manuelt.

Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine/fryser, og der er også en vaskemaskine/tørretumbler i sommerhuset.

Der findes desuden en dvd-afspiller, radio, cd-afspiller og selvfølgelig Wi-Fi.

To hunde er også tilladt.

Sauna og spabad for velvære og afslapning

Sommerhuset har to badeværelser. Der er i alt to brusere og et spabad, som ligger ved siden af saunaen. På kølige dage sørger spabadet og saunaen for ren afslapning og forvandler sommerhuset til en wellness-oase. Badeværelserne har gulvvarme.

Udelivet tæt på Vadehavet

Sommerhusets terrasse med havemøbler og solsenge samt parasol inviterer til mange hyggelige solskinstimer i naturen, og om aftenen kan I nyde roen ved Vadehavet med mad fra grillen. Der er en indhegnet terrasse, som gør det nemt at være ud med de mindste eller de firebende gæster. De små gæster kan boltre sig på legetårnet med gynger og sandkasse.

Vadehavet med dets mangfoldige fugle- og naturliv ligger kun ca. 350 meter fra huset, hvor naturelskere virkelig får noget for pengene. Om morgenen kan du nyde fascinerend smukke solopgange her.

Indkøbsmuligheder og bageriet ligger 2,6 km fra huset, og der er ikke langt til Sønderstranden med masser af aktivitetsmuligheder som strandsejlads eller Blokart. Ok Lakolks brede sandstrand ligge også kun ca. 4 km væk. Her kan I tilbringe en hel dag på stranden, måske bygge sandslotte, finde rav eller se på drager. Derefter kan I på Lakolk Butikscenter nyde en is eller en pizza og gå på shopping i modebutikkerne.

Det siger vores gæster om sommerhuset 84084

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes,liebevoll eingerichtetes, gut Ausgestattetes, behindertengerechten Ferienhaus. Nur wenige Meter von der Wattenmeerseite entfernt.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:127 / 2.500
Byggeår:1998

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, garage.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...