Stråtækt hus med spa og brændeovn ved Vadehavet

4
icon
icon
icon
icon

A M Listsvej 15, Kromose, Rømø

- Sommerhusnr.: 84124
8 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

Sommerhuset på A M Listsvej 15 er opført i ægte charmerende Rømø-stil, af sten og strå. Her inviteres du på en uforglemmelig ferie på vadehavsøen, Rømø. Beliggenheden er unik, kun 200 meter fra Vadehavet. Der er plads til op til 8 personer i det generøst indrettede feriehus, som har meget at byde på både inde og ude. Feriehuset er bygget i 1995, er 190 m2 stort og har garage. Det er ideelt til par, venner eller en større familie, der trænger til en pause på den naturskønne ø. Det charmerende stråtagshus udstråler en hyggelig atmosfære med sit velvalgte interiør og er smagsfuldt møbleret med en blanding af gammelt og nyt.

Feel-good, komfort, feriestemning

På A M Listsvej 15 kompletterer sprossevinduer og -døre samt de små buede ruder øverst det indtryk, I får udefra, og I føler jer velkommen, straks I træder indenfor. Det rustikke og harmoniske materialevalg med pudsede vægge, hanebånd og træbeklædte lofter op i kip giver en dejlig feriestemning, og man får lyst til at udforske feriehuset nærmere. Det fine lysindfald gennem det brede vinduesparti i stuen løfter stemningen, og samtidig har I en vidunderlig udsigt over de grønne områder. Her kan I slappe af i sofaen og nyde en TV-serie eller trække jer tilbage i en stol med jeres yndlingslæsestof.

Det hyggelige køkken med spiseplads indeholder alt, hvad I behøver for at forkæle hinanden med lækre hjemmelavede måltider. Det er udstyret med køleskab, opvaskemaskine, fryser på 60 liter og mikroovn. Det smukke klinkegulv giver køkkenet og opholdsstuen et elegant præg.

For ekstra komfort er der to velholdte badeværelser, og i forbindelse med det store badeværelse et spabad, hvor I kan nyde lidt wellness, især på kølige dage efter en gåtur på stranden. Et separat vaskerum med vaskemaskine, tørretumbler og masser af opbevaringsplads er til rådighed for jer, så I kan opfriske håndklæderne undervejs. Der er 4 soveværelser, tre med dobbeltsenge og et med 2 enkeltsenge og en barneseng, så I kan arrangere jer, som det passer jer bedst. Alle soveværelserne har gulvtæppe, og de komfortable senge sikrer en god nats søvn. Bemærk, at den friske havluft gør noget godt for nattesøvnen.

Udelivet med lyden af havet

På den åbne terrasse kan I nyde solen og den friske havluft, imens havemøblerne og liggestolene bare venter på at blive brugt. Naturgrunden har sandkasse og gynger til de små gæster. Tænd op i grillen til aften og nyd et lækkert grillmåltid sammen, imens skyggerne bliver lange.

Vadehavet ligger kun 200 meter fra feriehuset og Europas største sandstrande findes på Rømø – i Lakolk, 5000 meter væk og Sønderstrand, 4550 meter fra feriehuset. Indkøbsmuligheder er kun 2500 meter væk, så selv med fokus på afslapning og natur har I en central beliggenhed.

Ferie på Rømø

På Rømø kan du udforske smukke klitter, heder og skove. Der er også vandsportsfaciliteter, caféer og restauranter på øen. Lad dig fortrylle af naturens skønhed og de mange fritidsmuligheder. Feriehuset vil give dig en uforglemmelig ferie, som du vil huske i lang tid fremover.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:190 / 2.500
Byggeår:1995

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, garage, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...