Fint sommerhus med brændeovn i Kromose på Rømø

4
icon
icon
icon
icon

P S Carlsvej 20, Kromose, Rømø

- Sommerhusnr.: 84129
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På P S Carlsvej 20 i Kromose på Rømø ligger dette fine sommerhus, hvor op til 6 feriegæster kan nyde en dejlig ferie i skønne omgivelser. Sommerhuset har både brændeovn, sauna og spabad, så her er rig mulighed for afslapning og hyggelige stunder med familien.

6-personers sommerhus med brændeovn, sauna og spa

Når I holder ferie i dette hyggelige sommerhus, kan familien samles til mange gode stunder i alrummet, der består af køkken, spiseplads og stue i ét. Efter aftensmaden kan I tænde op i brændeovnen, sætte jer godt til rette i sofaen og spille et spil kort, mens brændeovnen knitrer i baggrunden – Det er ægte feriestemning. Sommerhuset har også en varmepumpe, som I kan bruge til at holde en behagelig temperatur i rummet.

Sommerhusets rummelige badeværelse har gulvvarme, og her finder I også både spabad og sauna. Det boblende vand i spaen og varmen i saunaen er helt perfekt til afslapning og velvære efter en oplevelsesrig feriedag. På badeværelset har I desuden en vaskemaskine til jeres rådighed, hvis det skulle blive nødvendigt med en smule tøjvask.

Sommerhusets 6 sovepladser fordeler sig på 3 værelser, hvoraf der er 2 med dobbeltseng på 140 cm. Det sidste værelse er indrettet med 2 enkeltsenge.

Naturgrund med sandkasse og gynge

Sommerhuset ligger på en skøn naturgrund med carport, og her er 2 gode terrasser, hvorfra I kan nyde de lune sommerdage. Den ene terrasse er vestvendt, mens den anden er østvendt. Begge er delvist afskærmet, så I kan sidde i læ for et par vindpust.

Til aften kan I lave et lækkert måltid med saftige bøffer fra sommerhusets grill, mens børnene leger på naturgrunden. Her er både sandkasse og gyngestativ til familiens yngste.

Sommerhus på Rømø nær Vadehavet

Sommerhuset ligger I Kromose på Rømø, og øen byder på aktiviteter for hele familien. Det kan blandt andet anbefales at gå en tur i Kirkeby Plantage, shoppe ved Lakolk Butikscenter, besøge museet Kommandørgården eller boltre sig i Rømø Lege- og Labyrintpark.

Fra sommerhuset er der 3 kilometer til nærmeste indkøbsmulighed, og der er kun 300 meter til Vadehavet. Lakolk Strand er den nærmeste badestrand, og hertil er der 5 kilometer. Badestranden ved Lakolk er den mest besøgte strand på Rømø og er op til 3 kilometer bred. Udover badning er det her også muligt at køre på stranden.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 2.500
Byggeår:1999

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...