Moderne feriehus til 8 personer i Kromose på Rømø

5
icon
icon
icon
icon
icon

J Tagholmsvej 62, Kromose, Rømø

- Sommerhusnr.: 84142
8 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På J Tagholmsvej 62 i Kromose på Rømø ligger dette skønne feriehus, som er bygget i 2023. Her kan op til 8 personer nyde en god ferie i dejlige omgivelser. Sommerhuset er moderne og lyst indrettet med et rummeligt alrum, 4 værelser, et badeværelse samt et gæstetoilet. Badeværelset har et spabad, hvor I kan nyde en afslappende stund, inden sengen kalder.

Lyst og rummeligt sommerhus med spa

Sommerhusets hjerterum er det rummelige alrum, der består af køkken, spiseplads og stue i ét. De store vinduespartier i rummet giver ikke blot en god udsigt til naturgrunden, men også et fantastisk lysindfald. Lysindfaldet og den moderne indretning skaber en god atmosfære i rummet og indbyder til hyggelige stunder med familien – Hvad enten det er til spisetid, hygge med et spil kort i sofaen eller noget helt tredje.

I feriehuset er der et flot badeværelse med gulvvarme. Her finder I spabadet, der indbyder til afslapning og velvære efter en god og oplevelsesrig feriedag på Rømø. Som et ekstra plus er der et gæstetoilet i sommerhuset. Her er der også gulvvarme. Desuden er der vaskemaskine i sommerhuset, så I har mulighed for at vaske lidt tøj eller håndklæder i løbet af ferien.

Sommerhuset har 4 gode værelser, der alle er indrettet med komfortable dobbeltsenge til en god nats søvn.

Børnevenligt udeareal med skønne terrasser

Fra stuen og det ene værelse har I direkte udgang til én af sommerhusets i alt 2 terrasser. Her vil I uden tvivl opholde jer meget på de lune sommerdage. Sæt dig godt til rette i havemøblerne med en god bog og en kop kaffe, mens børnene leger på naturgrunden. Her er både gynge- og legestativ med rutsjebane, hvilket helt sikkert falder i god jord hos familiens yngste.

Den vestvendte terrasse er delvist overdækket, så I kan sidde i læ for en lille regnbyge. Feriedagen skal naturligvis afsluttes på terrassen med en god middag, som I eventuelt kan tilberede på sommerhusets gasgrill.

Aktiviteter på Rømø for hele familien

Saftige bøffer, pølser, kyllingespyd og hvad der ellers hører grillmiddagen til, kan I købe ved købmanden, der ligger 1,5 kilometer fra sommerhuset. Til Vadehavet har I 400 meter, mens der er 3 kilometer til den nærmeste badestrand.

Rømø byder på et væld af aktiviteter for hele familien. Det kan blandt andet anbefales at besøge Nationalmuseets Kommandørgård, Kirkeby Plantage, Lakolk Butikscenter eller Rømø Lege- og Labyrintpark. På øens strande er der desuden mulighed for blokart, ridning og meget andet.

Er I klar på en dagstur kan I for eksempel køre en tur til købstaden Ribe, der udover Danmarks ældste domkirke også byder på shopping muligheder og et bredt udvalg af caféer og restauranter.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:140 / 2.500
Byggeår:2023

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...