Moderne feriehus til 8 personer med spa på tagterrassen

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Hollænderstrædet 34, Havneby, Rømø

- Sommerhusnr.: 86070
8 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hvis I er på udkig efter det ekstra på jeres ferie, hvor wellness og afslapning ikke må mangle, så er dette feriehus, som blev renoveret i 2023, det perfekte valg for jer. Feriehusets usædvanlige design er et ægte blikfang, og på grund af konstruktionen har I en fantastiske udsigt fra tagterrassen. Op til 8 personer kan se frem til en uforglemmelig ferie på Rømø.

Moderne indretning på 3 etager

Dette moderne feriehus er smagfuldt indrettet med udstyr af høj kvalitet. På 1. sal finder I 3 af 4 hyggelige soveværelser med komfortable dobbeltsenge. På samme etage finder I derudover et af badeværelserne med gulvvarme.

Det 2. badeværelse er beliggende på 2. sal sammen med den rummelige stue, der ligger i åben forbindelse med køkkenet samt spisebordet. Stuen med sofaen er det naturlige samlingspunkt om aften, hvor I kan sætte jer tilrette og se film på Apple TV’et, bruge den store tv pakke med masser af kanaler, serier eller nyde tiden med nogle hyggelige snakke med vennerne. Også det moderne køkken indbyder til fælles madlavning. Opvaskemaskinen tager sig af opvasken bagefter, så I kan afslutte feriedagen på tagterrassen med en kølig drink og en tur i spaen, mens solen maler himlen i et væld af farver.

Stor tagterrasse med fantastisk udsigt

Tagterrassen ligger på 3. sal, hvor I kan nyde udsigten og den friske havluft i de komfortable terrassemøbler, mens grillen bliver tændt. Også turen i saunaen kan I nyde deroppe. Til forfriskning på de varme sommerdage er der en udebruser, og når natten falder på, kan I betragte stjernehimlen. Måske endda mens I sidder I den store 6 personers udespa. 

Havneby – den idylliske havneby

Jeres feriehus ligger i den sydlige del af Rømø, i det smukke Havneby. Her finder I masser af aktiviteter for jer og børnene. I kan besøge labyrintparken, tage på en Vadehavs- vandring, samle muslinger ved stranden, deltage i dragefestivalen eller udforske og opleve øens smukke natur på cyklen.

Vesterhavet er et kendt og populært område for diverse sportsarter, blandt andet kitesurfing, SUP, parakart og meget mere. Nyd også en tur i restauranterne, hvor I kan smage den friskfangede fisk eller kør til de historiske byer Ribe eller Tønder.

Det siger vores gæster om sommerhuset 86070

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist groß und geräumig. Es ist geschmackvoll UND praktisch eingerichtet.Man merkt,dass der Eigentümer sich viele Gedanken gemacht hat, damit sich die Feriengäste wohlfühlen können. Wunderbar ist der Rundumblick vom Wohnzimmer auf das Watt und ein Stückchen vom Ort. Die Betten sind von sehr guter Qualität, Kopfkissen und Bettdecken sind neu. Es gibt ausreichend Platz in den Schränken.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr hell und wurde mit viel Liebe zum Detail eingerichtet.
Die Aussicht ist sehrgut, besonders der weite Blick über das Watt und den Deich Richtung Sonderby Strand.
Die Dachterrasse ist sehr reizvoll, jedoch auch windanfällig und einsehbar.

DE
D.
sagde , Deutschland

Modernes Ferienhaus in guter Lage auf Romo.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:147 / 70
Renoveret / Byggeår:2023 / 2010

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Gasgrill, garage, Apple TV, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...