Familievenlig ferie med masser af aktiviteter

4
icon
icon
icon
icon

Feriecenter Rim, Vestergade 229B, Hus/Haus 207, Havneby, Rømø

- Sommerhusnr.: 86091
6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette skønne og komfortable rækkehus på Feriecenter Rim indbyder til en sjov ferie på Rømø, lige i nærheden af Vadehavet, Vesterhavet og med en stor golfbane som nabo.

På Feriecenter Rim er der masser af aktiviteter at nyde. Lige fra indendørs og udendørs svømmepools til tennisbaner, legepladser, minigolfbane og fitnesscenter, er der noget for enhver smag.

Inden- og udendørs pools, legepladser og boldbaner

Faciliteterne på Fericenter Rim Rømø sikrer, at der er masser af sjov og underholdning for alle aldre. Der findes ikke mindre end 2 indendørs pools og 1 udendørs pool (sommeråben), så uanset vejret kan I altid nyde en forfriskende svømmetur. Efter en god svømmetur kan I forkæle jer selv i saunaen og slappe af. Hvis I ønsker at holde jer aktive, kan I benytte centrets fitnesscenter eller spille en runde tennis på tennisbanen.

Og så er der mange sjove aktiviteter for børnene. De kan prøve kræfter med minigolf, boltre sig på legepladsen, hoppe på den store hoppepude eller udfordre hinanden i spil som airhockey, pool og billard. Der er også spillemaskiner og et legerum til at holde de små beskæftiget. Benyttelse af pools, sauna og fitness er indeholdt i lejeprisen. For nogle af aktiviteterne som tennis, minigolf eller spillemaskine opkræves der et gebyr.

På centret findes der desuden et møntvaskeri og 2 ladestandere til el-biler.

Beliggenheden af feriecentret er ideel for naturelskere. Det ligger tæt på både Vadehavet og Vesterhavet, så I kan opleve de fantastiske sandstrande og nyde de forfriskende havvindene. Hvis I er golfentusiaster, vil I elske den smukke golfbane som direkte nabo.

Så uanset om I søger afslapning, sjov eller udendørs eventyr, har Feriecenter Rim det hele.

Renoveret rækkehus med smagfuld indretning

Dette rækkehus på to plan blev renoveret i 2021 og byder velkommen med plads til 6 personer og 2 hunde. 

Boligarealet fordeler sig på 2 plan. Ved ankomst bliver du mødt af et moderne køkken, der er fuldt udstyret med en opvaskemaskine, mikroovn og et hyggeligt spisebord. Køkkenet er det perfekte sted til at tilberede lækre måltider til din familie og venner. Fra køkkenet er der adgang til en rummelig stue, hvor du kan slappe af og tilbringe kvalitetstid med dine nærmeste. Den hyggelige stue er indrettet med en behagelig sofa, der inviterer til afslapning og hygge.

I forbindelse med stuen ligger der et lille soveværelse med etageseng, perfekt til børnene.

En lukket terrasse gør rækkehuset ideelt for familier med små børn eller hunde. 

På første sal finder du to komfortable soveværelser. Det ene soveværelse er indrettet med en dobbeltseng, der sikrer en god nattesøvn. Det andet soveværelse har to enkeltsenge,begge værelser er smagfuldt indrettet og tilbyder privatliv og ro. På første sal er der også et moderne badeværelse med en rummelig brusekabine og en praktisk vaskemaskine. Her kan du friske dig op efter en lang dag eller vaske tøj, hvis det er nødvendigt.

Dette renoverede rækkehus er det perfekte hjem for din familie. Med sin moderne indretning, komfortable møbler og praktiske faciliteter kan du nyde en behagelig og afslappende ferie eller ophold.

Vi ser frem til at byde jer velkommen og give jer en uforglemmelig ferieoplevelse!

Det siger vores gæster om sommerhuset 86091

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein liebevoll eigerichtetes und renoviertes Ferienhaus

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Ferienhaus in guter Lage, ruhig, sehr gut ausgestattet. Küche gut ausgestattet. Staubsauger, Besen, Wischmop vorhanden. Wir werden wiederkommen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes und sehr gemütlich eingerichtetes Ferienhaus. Wir kommen sehr gerne wieder



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:73 / 200
Renoveret / Byggeår:2021 / 1987

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...