Familievenligt feriehus i Feriecenter Rim på Rømø

3
icon
icon
icon

Feriecenter Rim, Vestergade 97A, lejl. 35, Havneby, Rømø

- Sommerhusnr.: 86145
5 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Op til 5 personer kan holde ferie sammen i det charmerende feriehus i Feriecenter Rim i Havneby. Hunden er også velkommen. Det fritliggende feriehus med adressen Vestergade 97A er indrettet med 73 kvadratmeter fordelt på 2 etager. Ideelt til familien eller to par, som ønsker at holde en dejlig vesterhavsferie sammen.

Gennemtænkt og hyggelig indretning

I den hyggelige stue kan I slappe af i sofahjørnet eller trække jer tilbage med en god bog. Ved spisebordet kan I arrangere en spilleaften sammen, og det åbne køkken indeholder alt, hvad I behøver for at tilberede lækre hjemmelavede måltider til hinanden. Det praktisk indrettede badeværelse på 1. sal har vaskemaskine, så I kan friske håndklæderne op undervejs på ferien. De 3 soveværelser med 5 komfortable sengepladser er fordelt med 1 soveværelse med en enkeltseng i stueetagen, 1 soveværelse med dobbeltseng på 1. sal og 1 soveværelse med 2 enkeltsenge på 1. sal, så I kan fordele jer, som det passer jer bedst.  

Slap af på den åbne terrasse og nyd en grillaften

Fra opholdsstuen er der udgang til terrassen, som er godt afskærmet via den kuperede grund. Her kan I nyde morgenkaffen eller grille sammen om aftenen og tilberede aftensmaden i den friske havluft. Børnene kan lege og udfolde sig på feriecentrets nærliggende legeplads. Efter aftensmaden kan I gå en tur med hunden og nyde solnedgangen i havet.

Aktiv ferie for børn og voksne

Feriecenter Rim byder på alt, hvad I behøver for en fantastisk ferieoplevelse! Her finder I et bredt udvalg af faciliteter for enhver smag, uanset om I er til afslapning eller aktiviteter.

Indeholdt i lejeprisen er benyttelsen af tre dejlige swimmingpools, hvoraf den ene er udendørs og lader jer svømme under åben himmel (sommeråben). Efter en forfriskende dukkert kan I forkæle jer selv i saunaer eller holde jer i form i et fitnesscenter, som ligeledes er gratis for Feriecentrets gæster.

For de små er der et hyggeligt småbørnslegerum og to gode legepladser, hvor de kan lege og have det sjovt. De mere aktive kan udfordre sig selv på fodboldbanen eller hoppe på hoppepuden.

Til elbilejere er der to ladestandere med en maksimal ladetid på 3 timer, så I kan være klar til at udforske området.

For ekstra underholdning kan I mod betaling prøve kræfter med tennis, minigolf, spillemaskiner eller en omgang pool og air hockey. Og hvis I har brug for at få vasket tøj, er der også et møntvaskeri til rådighed.

Idylliske Havneby – tæt på stranden og Vadehavet

Feriehuset er en del af feriecentret Rim, som ligger i den sydlige ende af Rømø. Havnebys centrum er let tilgængeligt til fods eller på cykel. Her finder I supermarkeder, hvor I kan forsyne jer med lækkerier til grillen eller friske rundstykker til en lækker morgenmad.

Hvis I kan lide at se på dyr, bør I også tage en tur til Vadehavet, som ligger ca. 650 meter væk. Det er også muligt at tilmelde sig sort sol-arrangementer eller østerssafari alt efter årstiden. Badestranden Sønderstrand ligger kun 1,2 kilometer væk, og her må I absolut nyde den smukke sandstrand og det brusende Vesterhav. En solnedgang i Vesterhavet er altid en oplevelse.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:73 / 200
Renoveret / Byggeår:2015 / 1987

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn.

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...