Familievenligt feriehus til 5 personer

4
icon
icon
icon
icon

Feriecenter Rim, Vestergade 189B - Hus/Haus 169, Havneby, Rømø

- Sommerhusnr.: 86147
5 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

I kan holde en dejlig, sjov familieferie på Feriecenter Rim Rømø i Vestergade 189 B/hus 169. Det hyggelige og i 2023 renoveret feriehus er komfortabelt indrettet og har en lukket terrasse, ideelt hvis I har små børn. Her bydes på god plads til en dejlig aktiv familieferie ved Vesterhavet.

Praktisk planløsning i to etager

I vil føle jer hjemme i jeres feriehus i Rim Feriecenter på Rømø straks, I træder ind ad døren. I stuen kan I hygge jer sammen, spille brætspil, se tv eller bare trække jer tilbage for at slappe af med en god bog. I køkkenet finder I alt, hvad I skal bruge for at forkæle hinanden med lækre hjemmelavede måltider.

Hvis aftensmaden skal tilberedes hurtigt, er der en mikrobølgeovn i feriehuset, og opvaskemaskinen klarer opvasken bagefter. For at gøre hverdagen i feriehuset lettere, er der mulighed for at vaske tøj direkte i feriehusets vaskemaskine, og praktisk nok er der også strygejern og strygebræt til jeres rådighed.

Der er tre soveværelser med komfortable senge for en god nats søvn. Det store soveværelse har en dobbeltseng. De to andre soveværelser har henholdsvis en og to enkeltsenge, så I kan indrette jer, som det passer jer bedst.

Slap af på den afskærmede terrasse

Der er udgang til den lukkede terrasse direkte fra stuen. Her kan I nyde morgenkaffen eller tænde op i gasgrillen til aften, og tilberede aftensmaden i den friske havluft. Børnene kan lege og brænde krudt af på feriecentrets legeplads. I skuret er der plads til strand tilbehør og meget mere. 

Masser af sjov for børn og voksne

Feriecenter Rim byder på alt, hvad I behøver for en fantastisk ferieoplevelse! Her finder I et bredt udvalg af faciliteter for enhver smag, uanset om I er til afslapning eller aktiviteter.

Indeholdt i lejeprisen er benyttelsen af tre dejlige swimmingpools, hvoraf den ene er udendørs og lader jer svømme under åben himmel (sommeråben).  Efter en forfriskende dukkert kan I forkæle jer selv i vores saunaer eller holde jer i form i vores fitnesscenter, som ligeledes er gratis for Feriecentrets gæster.

For de små er der et hyggeligt småbørnslegerum og to gode legepladser, hvor de kan lege og have det sjovt. De mere aktive kan udfordre sig selv på en fodboldbane eller hoppe på hoppepuden.

Til elbilejere er der to ladestandere med en maksimal ladetid på 3 timer, så I kan være klar til at udforske området.

For ekstra underholdning kan I mod betaling prøve kræfter med tennis, minigolf, spillemaskiner eller en omgang pool og air hockey. Og hvis I har brug for at få vasket tøj, er der også et møntvaskeri til rådighed.

Vesterhavsferie i Havneby, tæt på Sønderstranden

Det fine feriehus ligger i den lille landsby Havneby på den idylliske Vesterhavsø, Rømø. Herfra kan I nemt udforske øen til fods eller på cykel. Sønderstranden ligger kun 1,5 km fra feriehuset, og her kan I nyde en af Europas bredeste sandstrande. Her kan sportsentusiaster dyrke Blokart eller Kite-Surfing, I kan gå lange ture og samle rav og muslinger, eller nyde en uforglemmelig solnedgang om aftenen. I Havneby finder I restauranter, butikker, en købmand og færgen til nabo-øen Sild, som er et oplagt valg ti en udflugt.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:71
Renoveret / Byggeår:2023 / 1987

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...