Lys ferielejlighed i Havneby med skøn udsigt

4
icon
icon
icon
icon

Nordre Havnevej 60, Havneby, Rømø

- Sommerhusnr.: 86156
5 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
50 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Med en storslået udsigt over Nationalpark Vadehavet og Havneby, ligger denne flotte ferielejlighed i to-plan på 124 m2. Her får I en stor og lys ferielejlighed med en dejlig terrasse/altan tæt på havnen, caféer og indkøbsmuligheder. Hjertelig velkommen på Nordre Havnevej 60.

Elegant indretning med skøn biopejs

Velkommen til dette attraktive feriekompleks, hvor denne moderne og lækre ferielejlighed venter jer! Ferielejligheden i to-plan er elegant møbleret, og de store vinduer bidrager med masser af naturligt lys samt den fine udsigt udover Vadehavet.

I stueplan findes et praktisk bryggers til overtøjet, et badeværelse samt et skønt køkkenalrum, der kombinerer køkkenet og stuen. Her kan I tilbringe tid sammen med madlavning, leg og afslapning med gode brætspil eller bog. På de køligere dage kan I med fordel tænde for biopejsen, der skaber en hyggelig stemning. Fra stueetagen har I adgang til ferielejlighedens to terrasser, hvor man kan nyde sine feriemåltider.

På lejlighedens første sal er en dejlig altan, hvorfra I kan nyde dagens første kop kaffe og udsigten. Derudover gemmer her sig tre store rummelige værelser. De to er indrettet med dobbeltseng, mens det tredje har en enkeltseng. Her er I lovet en god nattesøvn, så I er friske og veludhvilet. På førstesalen finder I endnu et badeværelse, der ligesom badeværelset i stueetagen også har gulvvarme.

Dejlig altan og central beliggenhed

Fra førstesalen kan I bevæge jer ud på den skønne altan, hvor I for alvor kan nyde det danske sommervejr. Her venter havemøblerne på jer! Nyd den friske luft og følg med i livet på havnen. Til aften kan I tænde op i gasgrillen – nyd et lækkert sommermåltid på altanen. Dét er ægte ferie!

Med ferieadresse på Nordre Havnevej 60 bor I tæt på butikker, restauranter og havnen, hvor I finder både lystbåde og store industriskibe. Herfra afgår også færger flere gange om dagen til øen Sild, og der er mulighed for at tage bil eller cykel med. Lejligheden ligger tæt på Rømøs golfbane og wellnesscenter. På Rømø er der utallige vandre- og cykelstier, hvor man kan udforske den fascinerende ø-natur. I kan køre gennem plantagerne og langs den brede, lange Sønderstrand helt ned til vandkanten. Sønderstrand er 2,5 kilometer herfra og aktiviteterne er mange! Den nordlige del er afsat til kitebuggies, mens Den sydlige del af stranden er afsat til almindelige strandsejlere/blokarts. Heldigvis er stadig rigeligt med plads til dem der hellere vil bade, solbade eller bare gå en tur i klitterne.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:124 / 200
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Gasgrill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...