Ferielejlighed til 4 personer på Rømø

3.5
icon
icon
icon
icon

Vestergade 3C, 46 1, Havneby, Rømø

- Sommerhusnr.: 86174
4 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På Vestergade 3 C i Havneby kan I have en dejlig ferie på Rømø, tæt på havnen i Havneby. Hunden er også velkommen. Ferielejligheden ligger på 1. sal og er renoveret i 2024. Fra den moderne indrettede ferielejlighed kan I nyde panoramaudsigten og følge færgeindsejlingen Rømø/Sild. I har 300 meter til Vadehavet og 2,4 km til den populære Sønderstrand.

Lys og moderne ferielejlighed

På Vestergade 3 C skaber den hvidmalede træbeklædning på vægge og lofter samt de lyse trælaminatgulve straks en lys og let stemning. Den lyse stue i forbindelse med det åbne køkken danner rammen om fællesskab og samvær. Hyg jer sammen i sofagruppen med en snak eller en god film via Chromecast, eller forkæl hinanden med lækre måltider, tilberedt i det veludstyrede køkken. Der er opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler til jeres rådighed, så I også kan friske garderoben op i løbet af ferien. Badeværelset har gulvvarme, og de 4 komfortable sovepladser er fordelt med en dobbeltseng 160 x 200 cm i 1 soveværelse, og 2 enkeltsenge 70 x 200 cm i det andet soveværelse. I kan således indrette jer, som det passer jer bedst.

Udelivet på terrassen

Fra stuen er der udgang til den 14 m2 store overdækkede altan, og herfra kan I nyde panoramaudsigten over Vadehavet og færgeindsejlingen Rømø/Sild. Der er adgang til at benytte fælles tennisbane, multibane og legeplads i forbindelse med ferielejligheden.

Ferie i Havneby

Fra ferielejligheden har I kun få hundrede meter til restaurant, indkøb og kyst, så beliggenheden er ideel i forhold til oplevelser. Tag hunden med, og gå en tur til havnen for at få et glimt af fiskerbådene, eller se Rømø/Sild-færgen lægge til og sejle afsted. Rømø har nogle af de fineste sandstrande i Europa, og her kan I se frem til en dejlig og afslappende ferie. Hele øen er absolut seværdig med mange oplevelser i forhold til både natur og kultur. I september arrangeres dragefestival, men man kan også tilmelde sig østerssafari eller ”sort sol” på visse årstider.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:66
Renoveret / Byggeår:2024 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Grill, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...