Charmerende sommerhus til 5 personer

3
icon
icon
icon

Lyngvejen 55, Havneby, Rømø

- Sommerhusnr.: 86180
5 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På Lyngvejen 55 i Havneby finder i det charmerende rødmalede sommerhus, kun 350 meter fra Vadehavet. Her befinder I jer i et roligt kvarter og har den skønneste udsigt ud over Vadehavet. Den brede sandstrand ved Vesterhavet, Sønderstrand, ligger 2.600 meter fra feriehuset, som er renoveret i 2021. Ideelt til en hyggelig familieferie på Rømø.

Lys og venlig indretning

Straks, man træder ind ad døren til Lyngvejen 55, bydes man velkommen af en lys og hyggelig atmosfære. De lyse vægge og trælofter giver sammen med lysindfaldet fra de mange vinduespartier en dejlig feriestemning. Slap af med en kop kaffe i sofagruppen, træk jer tilbage med en god bog i en lænestol eller få en snak og et spil brætspil ved spisebordet. Køkkenet indeholder alt, hvad I behøver for at forkæle hinanden med lækre hjemmelavede måltider, herunder mikrobølgeovn og opvaskemaskine.

Der er 2 soveværelser med komfortable dobbeltsenge – i det ene er yderligere køjesenge, så man kan lave et ”børneværelse”, hvis børnene gerne vil sove sammen. Badeværelset har gulvvarme, og I har også vaskemaskine og tørretumbler tilgængelig i sommerhuset, så I kan opfriske garderoben eller håndklæderne i løbet af ferien. Den omkostnings- og energibesparende varmepumpe sørger for en behagelige temperaturer i feriehuset.

Skøn terrasse og udeareal

Den brede terrasse, som løber omkring sommerhuset, har et afskærmet afsnit, hvor man ugenert kan sidde i læ på en blæsende dag. Tag solbad på liggestolene eller slap af i havemøblerne, imens børnene leger på plænen eller i gyngerne. Den friske luft og udsigten til Vadehavet gør udelivet ekstra indbydende. Tænd op i grillen til aften og nyd et lækkert grillmåltid sammen imens skyggerne bliver lange. Hvis ikke, I har gjort det i løbet af dagen, kan I nå en forfriskende vandretur langs Vadehavet.

Ferie på Rømø

Fra sommerhuset på Lyngvejen er I kun få minutter fra Vadehavet, hvor I kan tage på spændende opdagelsesture, som for eksempel sælsafari, østersture og ”Sort Sol”. På den anden side af øen finder I den brede sandstrand – berømt for sin årlige dragefestival og et mekka for surfere og vandsportsfans. Smukke vandre- og cykelstier krydser gennem Rømø og fører jer til mange seværdigheder, f.eks. til Rømøs højeste punkt – Spidsbjerget. Herfra har I en fantastisk udsigt over hele øen.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:74 / 1.790
Renoveret / Byggeår:2021 / 1955

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...