Hyggeligt sommerhus med hund tilladt og brændeovn

2.5
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 215, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2593
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et rigtig hyggeligt sommerhus med varmepumpe i Bjerregård, hvor hundene også er mere end velkomne. Vesterhavet og købmanden er kun en lille gåtur væk, og også Hvide Sande ligger bare en lille køretur fra sommerhuset.

Hyggeligt sommerhus med hund tilladt

Dette skønne sommerhus på Bjerregårdsvej 215 råder over tre soveværelser – to med dobbeltseng, og et sidste med to enkeltsenge. Der er altså plads til op til 6 personer i sommerhuset. Også de to hunde er velkomne og kan komme med uden beregning.

Køkkenet er åbnet op ind til spise- og stueområdet, hvilket gør, at I rigtig kan nyde hinandens selskab, selv når der bliver lavet mad. Efter middagen kan I sætte jer godt til rette i sofaen og lade dagens sidste timer rinde ud.

Feriehusets brændeovn sørger for både varme og ægte feriestemning, og på de køligere årstider er den knitrende lyd af flammerne perfekt til at skabe hygge.

Perfekt område til lange gåture

Sammen med børnene eller hundene er der rig mulighed for at udforske området til fods eller på cyklen. Stranden ligger blot 400 meter fra sommerhuset og kan nås til fods, selv med de mindste børn. Skulle vejret skifte, er I også hurtigt hjemme i varmen igen.

Vesterhavet og stranden har altid noget nyt at tilbyde, lige meget hvilken tid på året, det er, og kan nemt udforskes over flere dage. Især de flotte solnedgange er altid fantastiske at betragte fra toppen af klitterne.

Også købmanden i Bjerregård er kun en lille gåtur væk fra sommerhuset, og her kan I hver morgen hente nybagte rundstykker til morgenbordet. Derudover finder I alle de dagligvarer, I har brug for, for at holde en dejlig ferie.

Dejlig terrasse, som indbyder til afslapning

Eftersom terrassen næsten omslutter hele feriehuset, kan I følge med solen hele dagen og udnytte hver eneste stråle. Der står også en grill klar til jer, så I kan holde en hyggelig grillaften med hele familien.

Efter aftensmaden kan I nyde de stille aftentimer og planlægge de næste par dages udflugter – for eksempel til Legoland, som kun ligger halvanden time væk fra sommerhuset.

Læs mere om ferielejlighed med hund

Det siger vores gæster om sommerhuset B2593

DE
D.
sagde , Salzgitter

Das Ferienhaus ist sehr schön und ruhig gelegen. Kurze Wege zum Strand und zum Kaufmann.
Das Haus ist schon etwas in die Jahre gekommen und könnte etwas frischen Wind vertragen. Die Betten waren für uns etwas zu hart. Das Badezimmer ist wirklich sehr klein und ich kann mir schwer vorstellen wie es bei Vollauslastung mit 6 Personen funktioniert.
Die Küche hat alles was man benötigt.
Dank der Klimaanlage und dem Kamin haben wir unter 100€ Strom bezahlt zum heizen im Dezember.

DE
D.
sagde , Hamburg

Das Haus hat alles, was man braucht, einen sehr guten Kamin, so dass es leicht war, das Haus
warm zu halten.

DE
D.
sagde , Extertal

Funktional und sauber eingerichtetes Ferienhaus mit allen wichtigen Dingen ausgestattet. Sehr gemütliche Terrasse mit ordentlichen, sauberen Sitzauflagen. Funktionale Küche mit Spülmaschine.
Sehr schmale Betten mit garantiertem Kuschelfaktor. Wenig Stauraum für Kleidung.
Guter Zaun ums Haus für unsere Hunde.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2012 / 1976

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...