Hyggeligt træhus med sauna og spa i gåafstand til stranden

3
2218
Kirksvej 28, Bjerregård - Søg på husnr. B2845

På Kirksvej 28 i Bjerregård ligger dette hyggelige træhus, som rummer plads til 8 personer og 2 hunde. Feriehuset indbyder til ren afslapning – der er både et spabad I kan slænge jer i, samt en sauna I efterfølgende kan nyde varmen i. Derudover har feriehuset en god beliggenhed tæt på indkøb og i gåafstand til stranden.

Ægte ferieidyl med brændeovn, spabad og sauna

Husets indre oser af ægte sommerhuscharme – med træbeklædte vægge og brændeovnen, som står midt i stuen. Stuen er slået sammen med køkkenet, og det giver et stort fællesrum, hvor mange hyggelige timer med familien kan bruges. Huset er dejligt lyst, og dette skyldes især vinduespartierne, som lukker lyset ind udefra. Generelt er der blevet brugt lyse farver i indretningen, hvilket skaber en hyggelig og rolig stemning i huset.

Der er 2 badeværelser, hvoraf det ene badeværelse rummer både spabad og sauna. Her kan I rigtig nyde feriestemningen, når I får tændt op i boblebadet og mærker varmen fra saunaen efterfølgende.

Dejlig beliggenhed i Bjerregårds smukke klitlandskab

Feriehuset er omgivet af smukt klitlandskab så langt øjet rækker. I skal ikke gå særlig længe, før I har både indkøbsmuligheder og stranden i sigte. Der er nemlig 200 meter til den lokale købmand og 800 meter til stranden. I har altså rig mulighed for at tage jeres hunde med på skønne gåture til stranden, hvor de rigtigt kan boltre sig i Vesterhavets bølger.

Feriehuset har også en terrasse, samt en have dertil, som til glæde for børnene har både sandkasse og gyngestativ.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:128 / 1.299
Renoveret / Byggeår:2011 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...