Lækkert sommerhus til familier med børn og hund

5
icon
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 44, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2850
8 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Super flot og velbeliggende luksussommerhus med masser af udstyr og komfort. Huset ligger roligt og uforstyrret på en stor og naturlig afskærmet grund. Her er en stor skøn lukket terrasse, perfekt til grill og afslapning. Gratis internet og 2 hunde tilladt. Gratis varme.

Spar penge og lad batterierne op i smukke omgivelser

Dette sommerhus er bygget i gode materialer, det er rummeligt og råder over forskellige energibesparende foranstaltninger, bl.a. varmepumpe og solpaneler. Derfor kan du her spare udgifterne til varmen, du betaler kun for dit strømforbrug.

Velindrettet og med plads til hele familen.

Huset er 120 m2, og der er klinkegulve med gulvvarme overalt. Indgangspartiet er husets brygges, hvor der er plads til overtøjet. Her findes også husets vaskemaskine og tørretumbler. Der er 4 soveværelser, 2 af værelserne har dobbelt senge og fladskærm og de 2 sidste har hver 2 enkelt senge. Der er 2 badeværelser, begge med bruseniche. Det store badeværelse har endvidere en 2 pers. hjørnespa og en sauna. Køkkenet er veludstyret, der er en opvaskemaskine, en mikroovn og en fryser på 50 L. Der er loft til kip i stuen, hvor der er en flot brændeovn, der er fladskærms-TV og DVD. Alle fjernsyn i huset har egen signalindgang og danske betalingskanaler som f.eks. TV2. Fra stue er der udgang til den skønne og sydvendte lukkede terrasse.

Terrasser

Der er flere terrasser. Den lukkede terrasse giver sammen med de nærtliggende træer både privatliv og læ for vinden og er samtidig ideel, hvis der er småbørn eller hund i familien. I det sydvestlige hjørne af grunden er der en lavere beliggende terrasse, som udover at være endnu mere læfyldt, også giver masser af muligheder for sol og afslapning. For børnene er der både en sandkasse og en gynge, ligesom den lukkede terrasse er ideel for både mindre børn og hunde. Som et ekstra plus er der en shelter ved sommerhuset, så I kan sove ude i den friske havluft på en lun sommernat.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2850

D.
sagde , Danmark

Dejligt veludstyret, pænt og rent hus. Rigtig god beliggenhed.

D.
sagde , Danmark

Vi har haft en skøn ferie i dette dejlige feriehus. Huset var godt indrettet og haven skøn og ugenert. Der var læ i haven og så var den indehegnet så vovserne kunne løbe frit rundt. Vi vender gerne tilbage en anden gang.

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus. Pænt rent lige til at gå til.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.250
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...