Skønt feriehus med fjordudsigt og god beliggenhed

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
Hareklit 22, Skodbjerge - Søg på husnr. C3032

Her har du de skønneste forudsætninger for en afslappet og dejlig ferie med familien. Feriehuset er flot og praktisk indrettet med bl.a. to badeværelser og et lækkert køkken. Og så ligger det helt fantastisk, så du fra terrassen og stuen kan nyde den smukke udsigt over naturen og fjorden.

Skønt feriehus med fjordudsigt

I dette feriehus vil du sikkert nyde den flotte, hyggelige og ikke mindst praktiske indretning. Der er to badeværelser til i alt fire soverum, hvilket især er rart, når man holder ferie med den store familie eller vennerne.

Derudover er der i hjertet af feriehuset indrettet et skønt åbent køkken, en hyggelig spiseafdeling og stue, så du her har et skønt rum, hvor du kan være sammen med familien. Og her er der indsat store vinduespartier, der åbner op for den smukke udsigt over naturen og fjorden.

Rolig beliggenhed mellem fjord og hav

Feriehuset ligger dejligt roligt ned til Ringkøbing Fjord, der har en smuk natur og et rigt fugleliv. Ved feriehuset har du en skøn stor og åben terrasse, så du kan sidde ude og nyde det gode vejr og de smukke omgivelser. En del af terrasse er overdækket, så du har en fin hyggekrog til grillaftenerne.

Fra feriehuset har du stadig mulighed for at nyde dejlige gåture til Vesterhavet, eller små udflugter til Hvide Sande, Søndervig eller Ringkøbing.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:112 / 2.600
Byggeår:2010

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, klinker og med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vinterleje Havn
  • Abelines Gård
  • Lyngvig Fyr (ca. 17 kilometer)
  • Blåbjerg Klitplantage (ca. 18 kilometer)
  • Fuglereservatet Tipperne (ca. 20 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 42 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...