Unik beliggenhed med panoramaudsigt, tæt på hav og med sauna.

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Skodbovej 93, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3043
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

I Skodbjerge, i dette skønne feriehus på Skodbovej 93, kan I nyde naturen helt tæt på. Huset har en hel unik beliggenhed, alleryderst ved det uspolerede klit-landskab. De åbne vidder og den storslåede natur er godt for krop og sjæl, og man kommer garanteret frisk og veludhvilet retur til hverdagen efter en ferie her.

Med kun 400 meter til Vesterhavet, er der altid mulighed for frisk luft og lange spadsereture.

Lys og hyggelig indretning, i skandinavisk stil

Her har I et charmerende nyt hus fra 2018 bygget i hyggelig skandinavisk stil. Huset er lækkert og praktisk indrettet med mange vinduer, hvilket giver et godt lys og en dejlig fornemmelse af at bo midt i naturen.

Centrum i huset er det lyse og godt indrettede opholdsrum med stue, køkken og spisestue i ét. Fra den praktiske og velindrettede køkkenafdeling med bl.a. opvaskemaskine, kan man således også følge med i livet i stuen. Opholdsstuen er rigtig hyggelig – og efter en lang tur langs stranden, kan man her nyde den knitrende ild i brændeovnen – eventuel med en god kop kaffe og en god bog, – og ikke mindst med udsigten til det storslåede klit-landskab, som på alle årstider er fantastisk fascinerende.

Der er 3 lyse soverum i huset med hver en dobbeltseng. Huset råder desuden over 2 badeværelser, hvoraf det ene er udstyret med en sauna, hvor man virkelig kan blive gennemvarm efter en lang efterårsdag i naturen.  De 2 badeværelser gør også huset særdeles velegnet til eksempelvis 2 mindre familier.

Huset her på Skodbovej 93 i Skodbjerge er gennemgåënde charmerende og lyst indrettet i hyggelig skandinavisk stil, med bl.a. trægulve. Der er desuden en energibesparende varmepumpe og vaskemaskine i huset. Det gør at man kan pakke let – og ikke behøver at være bekymret over, at børnene bliver beskidte under legen i klitterne.

Nyd naturen, solen og havets brusen

Der er rig mulighed for at nyde solens stråler og den betagende natur på terrasserne, hvor nærmeste nabo mod vest er klitterne.  Flere steder rundt om huset er der sørget for terrasser og hyggelige siddepladser, så man altid kan finde et godt sted med læ og sol.

Den ultimative nydelse og afslapning må være en hyggelig grillaften på terrassen, med solnedgangen, et glas rosévin og havets brusen i baggrunden.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset C3043

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wunderschönes Ferienhaus in einer einzigartigen unverbauten Lage. Das Haus ist groß, geräumig und sehr gemütlich eingerichtet. Es fehlt an nichts.

DE
D.
sagde , Deutschland

Einmalige Lage mit herrlichem Weitblick auf die Heide und Dünen

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wunderschönes Haus,herrliche Terrassen ,super Blick, kurzer Weg zum Strand. Einfach alles toll gewesen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.775
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...