Roligt beliggende sommerhus med førsteklasses udsigt

3
icon
icon
icon

Sønder Klitvej 170 b, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3048
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en dejlig, rolig klitgrund ligger dette charmerede sommerhus, hvorfra udsigten til klitter og fjorden kan nydes. Sommerhuset er lyst og indbydende indrettet med masser af vinduespartier, der lukker naturen og lyset ind. Her er plads til 6 personer, og hunden er også velkommen.

Slap af i sommerhuset efter en lang dag i naturen

Det hyggelige sommerhus på Sønder Klitvej 170 b er lyst og indbydende indrettet. Her er åbent til kip og store vinduespartier, der giver en skøn og rummelig bolig. Det praktisk indrettede køkken indeholder alt, hvad I behøver for at forkæle hinanden med lækre hjemmelavede måltider. Nyd freden og roen med en god bog på i sofaen, mens ilden buldrer i brændeovnen. Slap af i boblebadet eller bliv varmet godt igennem i saunaen. De 3 soveværelser er indrettet med 2 dobbeltsenge og 1 x 2 enkeltsenge, så I kan indrette jer, som det passer bedst. Læg mærke til, at den friske vesterhavsluft gør noget særligt for nattesøvnen.

En energisparende varmepumpe er til rådighed for jer på ferien.

Terrasse med udsigt

Terrassen har både en åben, en afskærmet og en overdækket del, så her kan I nyde naturen helt tæt på. Du kan altid finde en krog med læ, hvis du har behov for at trække dig tilbage med en god bog og en kop varm kakao. I solskin kan I solbade i de komfortable liggestole eller nyde en kølig drink i havemøblerne. Tænd op i grillen og nyd et lækkert grillmåltid sammen, imens skyggerne bliver lange.

Ferie mellem hav og fjord – ideelt til naturelskere

Sommerhuset på Sønder Klitvej 170 b er det perfekte udgangspunkt for lange udflugter i naturen, hvad enten du er til klitter og Vesterhav eller til det lidt roligere vand i Ringkøbing Fjord. Naturen i Skodbjerge er unik og altid et besøg værd. Her er høje klitter, store hedeområder og god plads mellem feriehusene.

Er du til surfing og vandsport, så er området omkring Hvide Sande fantastisk. Her kan både begyndere og øvede surfe i Ringkøbing Fjord, eller prøve kræfter med kabelbanen. Er du erfaren og skal udfordres, er bølgerne på stranden ved Hvide Sande et besøg værd. I Hvide Sande er der også mange gode specialforretninger, restauranter og aktiviteter sæsonen igennem. Nyd en softice, imens du betragter sælerne i havnebassinet.

Det siger vores gæster om sommerhuset C3048

DE
D.
sagde , Deutschland

Komfortabel für vier bis fünf Personen, bei mehr Gästen könnte es doch eng werden.
Das Haus ist nicht ganz neu, aber sehr gut in Schuss gehalten worden und gut ausgestattet.
Es liegt total idyllisch in den Dünen, und aus dem Wohnzimmer heraus kann man durch eine große Fensterfront auf den Fjord sehen.
Definitiv ein empfehlenswertes Ferienhaus Nähe Hvide Sande!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliches, kleines und dennoch geräumiges Ferienhaus mit gut ausgestatteter Küche, gemütlichem Wohnzimmer mit Kamin und bester Aussicht und einem verhältnismäßig großen Bad mit sogar Sauna und Whirlpool.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ferienhaus in ruhiger Umgebung, geeignet für max. 4 Erw.
2x Betten mit Maßen von 1,40 m, zudem 2 Einzelbetten.
Sauna und Whirlpool bieten Zeit zum Relaxen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:77 / 3.000
Byggeår:1994

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...