Roligt beliggende sommerhus med førsteklasses udsigt

3.5
icon
icon
icon
icon

Skodbovej 29, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3048

På en skøn og rolig klitgrund ligger dette dejlige sommerhus, hvorfra udsigten til klitter og fjorden kan nydes. Huset er lyst og indbydende indrettet med masser af vinduespartier, der lukker naturen og lyset ind.

Ferie mellem hav og fjord, – perfekt for naturelskere

Sommerhuset er det perfekte udgangspunkt for lange udflugter i naturen, hvad enten du er til klitter og Vesterhav eller til de lidt mindre bølger ved Ringkøbing Fjord. Naturen i Skodbjerge hvor huset ligger er fantastisk. Her er høje klitter, store hedeområder og god plads mellem feriehusene.

Action på fjorden eller shopping i Hvide Sande

Er du til surfing og vandsport, så er området omkring Hvide Sande fantastisk. Her kan både begyndere og øvede surfe i Ringkøbing Fjord, eller prøve kræfter med kabelbanen. Er du erfaren og skal udfordres er bølgerne på stranden ved Hvide Sande et besøg værd. I Hvide Sande er der også mange gode specialforretninger, restauranter og aktiviteter sæsonen igennem.

Slap af i sommerhuset efter en lang dag i naturen

Det hyggelige sommerhus er lyst og indbydende indrettet. Her er åbent til kip og store vinduespartier, der giver en skøn og rummelig bolig. Slap af i boblebadet eller bliv varmet godt igennem i saunaen. Nyd freden og roen med en god bog på i sofaen, mens ilden buldrer i brændeovnen. På terrassen kan naturen nydes på den overdækkede terrasse, – tænd op i grillen og hyg dig med familien.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:77 / 3.000
Byggeår:1994

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...