Veludstyret feriehus med stor terrasse

4
2629
Skodbjergevej 17, Skodbjerge - Søg på husnr. C3215

Dette højtbeliggende feriehus ligger på en flot, kuperet klitgrund tæt på Vesterhavet. Fra husets store terrasse kan du sidde ugeneret og nyde den flotte udsigt til landskabet. Huset er både velindrettet og veludstyret og byder på masser af komfort. Og familiens hund er naturligvis velkommen.

Nyd udelivet på terrasse

Feriehuset har en dejlig stor træterrasse, som ligger ugeneret på en dejlig kuperet klitgrund. Her kan du og familien sidde i ro og uden forstyrrelser og nyde udsigten til det smukke klitlandskab og de bølgende marehalm. Her finder du mange gode lækroge, hvor du kan slappe af på langs i en liggestole eller nyde en lækker middag, tilberedt på grillen.

Når dagen går på hæld, kan I trække indenfor i sommerhuset. Her byder feriehuset på både spabad og sauna. Hop i det varme varme vand, eller lad de varme sten varme kroppen godt op. Det får muskler og sind til at slappe helt af. En perfekt afslutning på en god feriedag ved Vesterhavet.

Landskabet ved Vesterhavet

Feriehuset ligger på Skodbjergevej syd for Hvide Sande. Det er et flot område med en unik og uspoleret natur. Feriehuset ligger i nærheden af store, fredede hedearealer, som bør ses. Her kan du opleve det vilde dyre- og fugleliv på allertætteste hold. Skodbjerge er et perfekt område at holde ferie i for dig, der søger masser af afslapning og ro. Samtidig er der mange udflugtsmuligheder tæt på området. Blandt andet den hyggelige havneby Hvide Sande eller Legoland i Billund.

Tag bare hunden med

Har I hund, så er det ikke noget problem. Jeres hund er nemlig mere end velkommen i feriehuset. Og faktisk er ferieområdet helt ideelt til hunde. I har mulighed for at gå lange ture ved vandet og nyde den friske natur. Når I kommer hjem fra den lange gåtur, kan familiens firbenede ven taget et velfortjent hvil, mens du hopper en tur i spabadet eller saunaen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:87 / 2.000
Byggeår:1989

Køkken:

Køleskab, fryser (15 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Spabad, gulvvarme.

Øvrige:

Gratis trådløs adsl internet, sauna, vaskemaskine, barneseng, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...