Veludstyret feriehus med stor terrasse

3.5
icon
icon
icon
icon

Skodbjergevej 17, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3215
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
4500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette højtbeliggende feriehus ligger på en flot, kuperet klitgrund tæt på Vesterhavet. Fra sommerhusets store terrasse kan du sidde ugeneret og nyde den flotte udsigt til landskabet. Sommerhuset er både velindrettet og veludstyret samt byder på masser af komfort. Og familiens hund er naturligvis velkommen.

Nyd udelivet på terrasse

Feriehuset har en dejlig stor træterrasse, som ligger ugeneret på en dejlig kuperet klitgrund. Her kan du og familien sidde i ro og uden forstyrrelser og nyde udsigten til det smukke klitlandskab og de bølgende marehalm. Her finder du mange gode lækroge, hvor du kan slappe af på langs i en liggestol eller nyde en lækker middag, tilberedt på grillen.

Når dagen går på hæld, kan I trække indenfor i sommerhuset. Her byder feriehuset på både spabad og sauna. Hop i det varme varme vand eller lad de varme sten varme kroppen godt op. Det får muskler og sind til at slappe helt af. En perfekt afslutning på en god feriedag ved Vesterhavet.

Landskabet ved Vesterhavet

Feriehuset ligger på Skodbjergevej syd for Hvide Sande. Det er et flot område med en unik og uspoleret natur. Feriehuset ligger i nærheden af store, fredede hedearealer, som bør ses. Her kan du opleve det vilde dyre- og fugleliv på allertætteste hold. Skodbjerge er et perfekt område at holde ferie i for dig, der søger masser af afslapning og ro. Samtidig er der mange udflugtsmuligheder tæt på området. Blandt andet den hyggelige havneby Hvide Sande eller Legoland i Billund.

Tag bare hunden med

Har I hund, så er det ikke noget problem. Jeres hund er nemlig mere end velkommen i feriehuset. Og faktisk er ferieområdet helt ideelt til hunde. I har mulighed for at gå lange ture ved vandet og nyde den friske natur. Når I kommer hjem fra den lange gåtur, kan familiens firbenede ven taget et velfortjent hvil, mens du hopper en tur i spabadet eller saunaen.

Det siger vores gæster om sommerhuset C3215

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt super abgelegen in einer Düne. Die Zufahrt führt über einen Privatweg, wo keine fremden Menschen hindürfen. Einfach nur super gelegen. Hier kann man richtig entspannen. Das Haus hat alles, was man haben muß. Ebenso auch die Sauberkeit war Top!Die große Terrasse ist richtig Klasse. Ebenso auch die Gartenmöbel. Man fühlt sich jedesmal wie zu Hause. Schade nur, dass das Haus fast immer ausgebucht ist.

DE
D.
sagde , Deutschland

Obwohl das Ferienhaus schon über 40 Jahre alt ist, ist es immer noch in einem Top-Zustand. Die Lage ist so gut, dass wir auch die nächsten 5 Urlaube bis einschließlich 2026 dort gebucht haben.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr einladendes gemütliches Ferienhaus.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:87 / 2.000
Byggeår:1989

Køkken:

Køleskab, fryser (15 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...