Charmerende og stilfuldt sommerhus midt i det smukke klitlandskab

4
icon
icon
icon
icon

Sommervej 68, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3546
4 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Sommervej 68 står dette skønne røgfrie træsommerhus og venter på jer. Den charmerende indretning, den rolige atmosfære og den herlige beliggenhed midt i det vestjyske klitlanskab og kun 650m fra stranden garanterer jer en helt fantastisk ferie.

Ro, fred, charme og stil

Ro, fred, charme og stil – alle ord, der har det til fælles, at de beskriver det perfekte sommerhus til ferien, og at de alle passer på dette skønne sommerhus. Her er der lagt vægt på velvære og fredelig ferie, og det vil I mærke, så snart I træder ind ad døren.

Den charmerende og personlige indretning med masser af små, søde detaljer skaber en fredelig og behagelig atmosfære, så I kan nyde en afslappende ferie med de nærmeste og komme hjem med fornyet energi og masser af overskud.

Læn jer tilbage i sofaen med en god bog, mens brændeovnen knitrer i baggrunden, eller lad jer synke ned i liggestolene på terrassen, mens solens stråler varmer jer, og stilheden kun bliver afbrudt af fuglefløjt og latter i det fjerne.

Midt i den fantastiske natur

Huset ligger midt i det smukke “sommerhusland” i Skodbjerge, og på de små, snoede stier gennem klitlandskabet når I hurtigt den brede sandstrand, som er et paradis for alle – bliv fascineret af den fantastiske natur, mens hunden og børnene leger i sandet, eller gå en lang tur langs vandkanten med bare fødder i det varme sommervejr.

Om end I holder en grillaften på terrassen eller samles indenfor rundt om spisebordet, har I en flot udsigt ud over klitlandskabet, og mens alle de nye indtryk snakkes igennem, og dagens gode grin bliver delt, kan I betragte den smukke aftenhimmel folde sig ud bag klittoppene. Og mens stjernerne kigger frem i mørket, kan I snuppe et sidste kapitel af bogen på sofaen, inden sengen kalder.

Det siger vores gæster om sommerhuset C3546

D.
sagde , Danmark

Superhyggeligt og pænt.. Perfekt terrasse – også når man har hund med.

D.
sagde , Danmark

Vi kan klart anbefale dette sommerhus, som ligger helt perfekt. Det er indrettet hyggeligt og der er tænkt over materialer som både er pæne og samtidig praktiske at anvende, fx på badeværelset. Det er perfekt med lukket terasse når man har hund med. Vi kunne helt klart godt finde på at booke det igenSoverum:2
Bolig-/Grundareal:70
Renoveret / Byggeår:2017 / 1968

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...