Sommerhus med udsigt til klitlandskab

4
icon
icon
icon
icon
3438
Sandvej 10, Skodbjerge - Søg på husnr. C3554
Gæsterne siger: icon icon

Et dejligt og velholdt feriehus med fantastisk smuk beliggenhed, og en vidunderlig udsigt over det smukke klitlandskab, som er nærmeste nabo til huset. Badeværelset er ny renoveret i 2013, huset er smagfuldt indrettet og opholder man sig i stuen føler man sig ét med naturen. Max. 2 hunde tilladt

Unik placering

Dette sommerhus har en helt unik placering, helt ud til det fredede klitlandskab, på en 2.200 m2 stor naturgrund. Der er 3 soveværelser i sommerhuset, som alle har en dobbeltseng. Badeværelset er nyrenoveret i 2013, der er gulvvarme og en dejlig bruseniche. I køkkenet er der en opvaskemaskine, en mikroovn og en fryser på 100 L. Stuen er placeret i forbindelse med køkkenet, længst mod vest, og ud over den fantastiske udsigt er der et fladskærms-TV, en DVD, en radio m/CD-afspiller og en brændeovn. I både køkken og stue er der et rengørings venligt klinke gulv.

1. klitrække

Det er ikke mange forundt at bo i 1. klitrække, det har man mulighed for når man lejer dette sommerhus. Den skønne naturgrund passer perfekt ind i den omkring liggende natur, og den syd vendte terrasse er et dejligt opholdssted det meste af dagen. Terrassen er delvist afskærmet, og herfra høres Vesterhavet tydeligt. Området Skodbjerge består af en varieret og kuperet natur, med marehalms beklædte klitter, og sommerhusene er placeret i behørigt afstand fra hinanden. Hvide Sande ligger ca. 10 km mod nord, hvor der er rig lejlighed at handle, besøge byens attraktioner og havn, ligesom der er gode muligheder for restaurant besøg.

Det siger vores gæster om sommerhuset C3554

D.
sagde , Harlev J

Dejligt sommerhus, som indeholder alt hvad en familie har brug for, for at få en dejlig ferie uanset vejret.

D.
sagde , Harlev J

Dette feriehus rummer alle de ting, som vi har brug for, for at få et dejligt ferieophold. Den store opholdsstue giver mulighed for at man kan foretage sig forskellige aktiviteter og alligevel være sammen. De store vinduespartier mod vest lukker lyset ind på smukkeste vis, så man kan følge vejrskiftet og farverne uanset hvilken årstid det er. Soverummene fungerer fint, og dejligt at der er to badeværelser.
Man kan nemt finde læ for vinden, da man har mulighed for at finde solskinspladser hele vejen rundt om huset.Hvis man holder af vestkystens natur, så får man vist ikke en bedre udsigt.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:117 / 2.200
Renoveret / Byggeår:2015 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, klinker i stue, klinker og tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...