Feriehus med dejlige terrasser i smukt natur

3.5
icon
icon
icon
icon

Sommervej 22, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3595
4 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Feriehus med dejlig indretning og udsigt til smukke naturomgivelser. Omkring sommerhuset findes flere gode terrasser, så I kan nyde den smukke udsigt, den friske salte havluft, og hyggelige grillaftener. Og området med klitterne, stranden og Vesterhavet indbyder til gåture og udflugter. Det er ikke tilladt at have kat med i sommerhuset, men jeres 2 hunde er meget velkomne.

Hyggeligt feriehus i smuk natur – de perfekter rammer til en dejlig ferie

Feriehuset fremstår lyst og venligt. Og i den flotte rummelige stue med loft til kip og et stort vinduesparti kan I sidde og nyde udsigten over området eller hygge Jer med en god film foran fladskærms-tv’et.

Derudover vil I sikkert hygge Jer og kræse lidt ekstra om madlavningen i det åbne køkken, hvor resten af familien også kan følge med fra spise- og opholdsafdelingen, hvor det store vinduesparti også sørger for et godt lysindfald og giver adgang til den dejlige, afskærmede terrasse.

På badeværelset står hjørnespaen og indbyder til et par timers ren afslapning, hvor I kan geare helt ned og blive varmet godt igennem. Og har I børn med, vil de sikkert også elske at få lov til at plaske lidt rundt heri.

Trappen til de dejlige soveværelser på 1. sal er ikke egnet til gangbesværede.

Nyd solskinsdagene og de hyggelige grillaftener på de skønne terrasser

Omkring feriehuset er der tre terrasser, så det nærmest altid er muligt at finde et sted med læ, så I kan sidde ude og nyde naturen. To af terrasserne er åbne, mens den tredje er så godt afskærmet, at det nærmest opleves som en lille gårdhave. Her kan I sidde helt uforstyrret i god læ og nyde solens varme stråler og slutte dagen af med et lækkert måltid tilberedt på grillen.

Gå på oplevelse i områdets smukke natur

Feriehuset har en rigtig dejlig beliggenhed i Skodbjerge, hvor I med sikkerhed vil blive imponeret af den smukke natur, som kan nydes både fra feriehuset og på dejlige gå- pg cykelture.

Fra feriehuset har I Vesterhavet i gåafstand, så hvorfor ikke forkæle børne og hunden med leg på den dejlige sandstrand, eller endda en tur i de salte bølger?

Den hyggelige havneby, Hvide Sande, ligger også kun en kort køretur fra feriehuset, så det kan varmt anbefales, at I her tilbringer en hyggelig dag med indkøb, frokost og en gåtur på havnen eller den flotte mole.

 

*NB : INGEN KATTE TILLADT!

Det siger vores gæster om sommerhuset C3595

DE
D.
sagde , Deutschland

Charmant ä, etwas in die Jahre gekommen. Ein toller Ausblick vom Anbau aus. Wir mögen es sehr gerne.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein super schön gelegenes Ferienhaus, welches reichlich Platz bietet. Aus dem zweiten Wohnzimmer ein toller Blick Richtung Dünen und Sonnenuntergang.
Das Haus ist sehr schön, aber schon etwas in die Jahre gekommen. Ein paar Modernisierungen würden dem Haus gut tun.
Von der Ausstattung ist alles da was man braucht.
Da Bad ist durch den Whirlpool etwas klein, aber funktional.
Die Terrassen um das Haus ermöglichen Sonnenbaden zu jeder Tageszeit.
Eine Waschmaschine fehlt leider, aber wir konnten problemlos auf einem Campingplatz Wäsche waschen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönen Ferienhaus ob toller Umgebung.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 3.000
Renoveret / Byggeår:2011 / 1967

Køkken:

Køleskab, fryser (75 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...