Røgfrit feriehus med dejlige terrasser i smukt natur

3.5
icon
icon
icon
icon

Sommervej 22, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3595
Gæsterne siger: icon icon

Feriehus med dejlig indretning og udsigt til smukke naturomgivelser. Omkring huset findes flere gode terrasser, så I kan nyde den smukke udsigt, den friske salte havluft, og hyggelige grillaftener. Og området med klitterne, stranden og Vesterhavet indbyder til gåture og udflugter. Kat ikke tilladt.

Hyggeligt, røgfrit feriehus i smuk natur – de perfekter rammer til en dejlig ferie

Feriehuset blev i 2011 renoveret, så det fremstår lyst og venligt. Og i den flotte rummelige stue med loft til kip og et stort vinduesparti kan I sidde og nyde udsigten over området eller hygge Jer med en god film foran fladskærms-tv’et.

Derudover vil I sikkert hygge Jer og kræse lidt ekstra om madlavningen i det åbne køkken, hvor resten af familien også kan følge med fra spise- og opholdsafdelingen, hvor det store vinduesparti også sørger for et godt lysindfald og giver adgang til den dejlige, afskærmede terrasse.

På badeværelset står hjørnespaen og indbyder til et par timers ren afslapning, hvor I kan geare helt ned og blive varmet godt igennem. Og har I børn med, vil de sikkert også elske at få lov til at plaske lidt rundt heri.rDie Treppen zu den Zimmern im ersten Stock sind nicht zum Gehen geeignet.

Trappen til de dejlige soveværelser på 1. sal er ikke egnet til gangbesværede.

Nyd solskinsdagene og de hyggelige grillaftener på de skønne terrasser

Omkring feriehuset er der tre terrasser, så det nærmest altid er muligt at finde et sted med læ, så I kan sidde ude og nyde naturen. To af terrasserne er åbne, mens den tredje er så godt afskærmet, at det nærmest opleves som en lille gårdhave. Her kan I sidde helt uforstyrret i god læ og nyde solens varme stråler og slutte dagen af med et lækkert måltid tilberedt på grillen.

Gå på oplevelse i områdets smukke natur

Feriehuset har en rigtig dejlig beliggenhed i Skodbjerge, hvor I med sikkerhed vil blive imponeret af den smukke natur, som kan nydes både fra huset og på dejlige gå- pg cykelture.

Fra feriehuset har I Vesterhavet i gåafstand, så hvorfor ikke forkæle børne og hunden med leg på den dejlige sandstrand, eller endda en tur i de salte bølger?

Den hyggelige havneby, Hvide Sande, ligger også kun en kort køretur fra feriehuset, så det kan varmt anbefales, at I her tilbringer en hyggelig dag med indkøb, frokost og en gåtur på havnen eller den flotte mole.

Det siger vores gæster om sommerhuset C3595

D.
sagde , Danmark

Charmerende hus med en særlig hyggelig stil. Flere muligheder for ophold/afslapning i huset. Særligt stuen med udsigt til klitterne var dejligt at opholde sig i.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 3.000
Renoveret / Byggeår:2011 / 1967

Køkken:

Køleskab, fryser (75 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...