Dejligt feriehus på ugeneret beliggenhed

4
2629
Sandvej 5, Skodbjerge - Søg på husnr. C3609

Ferie i Skodbjerge er noget helt særligt. Her er I tæt på den vestjyske natur, Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Feriehuset på Sandvej er et dejligt og velholdt feriehus med en herlig, ugeneret beliggenhed på en klitgrund. Fra husets stue og terrasse har I en skøn udsigt til den smukke natur.

Dejlig indretning til gode hyggestunder

Feriehuset har en pæn og velholdt indretning, som emmer af rigtig feriestemning. Husets køkken ligger i åben forbindelse med spisestuen. Så uanset, om du laver mad eller sidder i sofaen og ser fjernsyn, så har I en følelse af at være sammen. Og det er lige præcis det, ferie handler om. I feriehuset finder I desuden spabad og sauna. Perfekt efter dage, hvor I har været ude i den friske natur, og I trænger til at afslapning og ro til krop og sjæl.

Ugeneret beliggenhed på klitgrund

Hele vejen rundt om huset finder i gode terrasser. Det betyder, at I har mulighed for at finde læ og gode hyggeoaser på forskellige tidspunkter af dagen. En del af terrassen har en lille overdækning, som sørger for ekstra læ og afskærmning. På lune sommeraftener er overdækningen med til at holde lidt ekstra på varmen, så I kan sidde ude længere. Perfekt til hyggelige grillaftener med venner og familie.

Tag familiens hunde med på ferien

Feriehuset ligger i et område, som er helt perfekt for dig, der elsker at være tæt på naturen, og som elsker hunde. Det er tilladt at tage op til to hunde med i feriehuset. Den friske natur og de åbne vidder er perfekte til hunde, som vil elske at løbe rundt i naturen. Når du går tur med din hund, skal den som hovedregel være i snor. På stranden langs Holmslands Klit er det dog tilladt i perioden fra den 1. oktober til 31. marts at lade hunden løbe frit.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:93 / 4.240
Renoveret / Byggeår:2004 / 1989

Køkken:

Køleskab, fryser (59 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Spabad, gulvvarme.

Øvrige:

Gratis trådløs adsl internet, sauna, vaskemaskine, barneseng, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, sandkasse.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...