Dejligt feriehus på ugeneret beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon

Sandvej 5, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3609
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
4500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Ferie i Skodbjerge er noget helt særligt. Her er I tæt på den vestjyske natur, Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Feriehuset på Sandvej 5 er et dejligt og velholdt feriehus med en herlig, ugeneret beliggenhed på en klitgrund. Fra sommerhusets stue og terrasse har I en skøn udsigt til den smukke omkringliggende natur.

Dejlig indretning til gode hyggestunder

Feriehuset har en pæn og velholdt indretning, som emmer af rigtig feriestemning. Sommerhusets køkken ligger i åben forbindelse med spisestuen. Så uanset, om du laver mad eller sidder i sofaen og ser fjernsyn, så har I en følelse af at være sammen. Og det er lige præcis det, ferie handler om. I feriehuset finder I desuden spabad og sauna. Perfekt efter dage, hvor I har været ude i den friske natur, og I trænger til at afslapning og ro til krop og sjæl.

Ugeneret beliggenhed på klitgrund

Hele vejen rundt om sommerhuset finder i gode terrasser. Det betyder, at I har mulighed for at finde læ og gode hyggeoaser på forskellige tidspunkter af dagen. En del af terrassen har en lille overdækning, som sørger for ekstra læ og afskærmning. På lune sommeraftener er overdækningen med til at holde lidt ekstra på varmen, så I kan sidde ude længere. Perfekt til hyggelige grillaftener med venner og familie.

Tag familiens hunde med på ferien

Feriehuset ligger i et område, som er helt perfekt for dig, der elsker at være tæt på naturen, og som elsker hunde. Det er tilladt at tage op til to hunde med i feriehuset. Den friske natur og de åbne vidder er perfekte til hunde, som vil elske at løbe rundt i naturen. Når du går tur med din hund, skal den som hovedregel være i snor. På stranden langs Holmslands Klit er det dog tilladt i perioden fra den 1. oktober til 31. marts at lade hunden løbe frit.

Det siger vores gæster om sommerhuset C3609

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schon älteres, aber wunderbar geschützt gelegenes Haus mit allem, was man für einen schönen Urlaub braucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderschönes Haus mit Mängeln im Bad. Ansonsten ist es sehr schön und vollkommen ausreichend um die urlaubszeit zu genießen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist ruhig gelegen, unweit vom Strand und gut blickgeschützt. Neben dem großzügigen Wohnbereich mit abgetrennten Essbereich gibt es 3 kleine, aber gemütliche Schlafzimmer. Die Küche ist mit allem ausgestattet,was man braucht, genauso der Rest des Hauses. Insgesamt ist das ganze Haus sehr gemütlich. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:93 / 4.240
Renoveret / Byggeår:2004 / 1989

Køkken:

Køleskab, fryser (59 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...