Bo tæt på hav og fjord, med udsigt over det smukke klit-landskab

3.5
icon
icon
icon
icon

Havvej 34, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3720
8 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Med udsigt til det vilde og smukke klit-landskab, kan I nyde ferien i dette dejlige feriehus på Havvej 34 i Skodbjerge. Huset ligger skønt, tæt på vej, men alligevel for sig selv og med udsigt ud over det fantastiske klit-landskab.

Huset er til 8 personer – fordelt på et hovedhus og et annex og ideelt til to familier, der gerne vil holde ferie sammen.

Lys og hyggelig indretning i skandinavisk stil

Det hyggelige træ-feriehus er bygget i 1960 og totalrenoveret i 2018, og det fremstår lyst og dejligt. Flere ovenlysvinduer giver et fantastisk lys i det kombinerede køkken- og opholdsrum, som er husets hjerte. Her kan man virkelig slappe af – evt. med en god bog og en kop kaffe foran den knitrende ild i brændeovnen.

Den hyggelige indrettede stue er desuden udstyret med store flotte vinduespartier mod syd, så man får ”klit-landskabet helt ind i stuen”. Rent velvære – balsam for krop og sjæl.

Køkkenafdelingen er blandt andet udstyret med mikroovn og opvaskemaskine, hvilket gør køkken-tjansen så meget nemmere. Fra spisestuen har man, pga. de store vinduespartier, også dette helt unikke og vilde klit-landskab helt tæt på.

Sovepladserne er fordelt i 4 soverum med hver en dobbeltseng – 2 soveværelser i hovedhuset og 2 soveværelser i annexet. Der findes også badeværelse med gulvvarme, både i annexet og i hovedhuset.

Huset er overalt charmerende og lyst indrettet i hyggelig skandinavisk stil, med bl.a. trægulve, og der er desuden vaskemaskine og tørretumbler i huset, som gør det nemt for småbørnsfamilier. De kan roligt lade børnene lege i sandkassen, naturen og ved vandet.

På de kolde dage kan i tænde for den energibesparende varmepumpe.

Nyd naturen, solen og havets brusen

Hele vejen rundt om huset er der sørget for hyggelige siddepladser, så man kan nyde naturen overalt. Der er rig mulighed for at nyde solens stråler og den betagende natur på terrasserne rundt om huset og den overdækkede terrasse mod syd forlænger ”ude-tiden”. Med en udendørsbruser kan du hurtigt blive forfrisket eller skylle sand og salt bort efter sommerens strandture.

En hyggelig grillaften på terrassen, med solnedgangen og havets brusen i baggrunden, må være den ultimative nydelse og afslapning

Huset ligger i på en kuperet naturgrund, hvor man fra toppen kan skimte Ringkøbing fjord – ca. 400 m væk – og man kan se de yderste klitrækker – også kun 400 meter væk.

Med kun 600 meter til Vesterhavet, er der altid mulighed for frisk luft og lange spadsereture i det skønne klit-landskab.

Det siger vores gæster om sommerhuset C3720

D.
sagde , Birkerød

Det hyggeligste og mest sjælfulde sommerhus jeg nogensinde har lejet, og samtidig mega tjekket og utroligt rent og lækkert. Beliggenheden er også helt i top! Bestemt et sted jeg har lyst til at leje igen!

D.
sagde , Jonstorp

Pragtfuldt husSoverum:4
Bolig-/Grundareal:119
Renoveret / Byggeår:2018 / 1960

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum, carport, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...