Stiltfuldt feriehus med sauna, udespa og aktivitetsrum

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Havvej 12, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3823
8 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Havvej 12 i Skodbjerge ligger denne drøm af et feriehus til 8 personer. Feriehus indeholder alt, hvad feriehjertet begærer, og der er sørget for underholdning for både store og små med blandt andet udendørs spa, sauna og aktivitetsrum. Beliggenheden er fantastisk, på en klittop tæt på Vesterhavet og med både hav- og fjordkig. Hunden er også velkommen!

Storstilet familieferie med aktivitetsrum og sauna

Det lækre feriehus er et oplagt valg til den næste familieferie, og med plads til 8 personer og hund tilladt, er der plads til alle familiemedlemmer. Feriehuset er stilfuldt og moderne indrettet med flot interiør. Køkkenet er veldustyret med opvaskemaskine, mikroovn og Nespressomaskine.

Der er sørget for underholdning for alle aldre, og i sommerhuset er der en bluetooth-højtaler. I aktivitetsrummet med bordtennis, dart, billard og playstation kan de konkurrenceglade feriegæster slå sig løs og udfordre hinanden på kryds og tværs, mens andre kan sidde i ro og fred med en god bog foran den knitrende brændeovn. Har I brug for lidt ekstra wellness, kan I tænde op i den lækre sauna og nyde en afslappende stund i varmen.

Sommerhuset er rigtig praktisk indrettet, og de huslige pligter bliver hurtigt klaret med både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Der er også 2 badeværelser, så I undgår de lange toiletkøer om morgenen.

Varmepumpe og solceller på taget er med til at holde energiomkostningerne nede.

Strandnær beliggenhed, udendørs spabad og havkig

Feriehuset har en helt fantastisk beliggenhed højt oppe i klitterne. Der er både god læ og den smukkeste udsigt ud over klitlandskabet – med både hav- og fjordkig fra terrassen. En veltilberedt grillmiddag (gasgrill) her eller en aftendrink, mens I sidder i udespaen – med solnedgangen over klitterne og havets beroligende brusen i baggrunden, må absolut være balsam for krop og sjæl.

Der er gode terrasseforhold med blandt andet en delvist overdækket og en lukket terrasse, så hunden kan løbe frit, og I kan sidde i ly og læ i al slags vejr. På terrassen gemmer sig også en ekstra wellnessoplevelse; nemlig det lækre udendørs spabad!

Kun 400 meter skiller jer fra den hvide sandstrand og det brusende Vesterhav, som er et paradis for både store, små og firbenede feriegæster. Den hyggelige havneby Hvide Sande er helt sikkert også et besøg værd, og her venter en masse spændende forretninger, hyggelige caféer og gode restauranter på jer.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander, medbring eget kabel.

Det siger vores gæster om sommerhuset C3823

DE
D.
sagde , Deutschland

Das traumhafte Ferienhaus bietet alles, was man für einen tollen, erholsamen Urlaub braucht.
Wir waren nicht das erste Mal in diesem Haus und der nächste Urlaub wartet schon.
Die einmalige Lage, die tollen Panoramablicke, die verschiedenen Aktivitätsmöglichkeiten, die super Ausstattung, die großen Außenbereiche teils sogar eingezäunt machen den Urlaub einfach perfekt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein richtig tolles und super ausgestattetes Haus mit allem was das Herz begehrt.
Und fehlte es an nichts.
Respekt an die Eigentümer und Gästen soviel tolles zur Verfügung zu stellen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Ferienhaus mit guter Ausstattung in einmaliger Lage. Die Terrasse mit Blick auf den Fjord ist besonders bei schönem Wetter ein Highlight.
Der Aktivitätsraum ist etwas knapp bemessen, sodass man im Prinzip Billard nur mit kurzen Queues spielen kann und für Tischtennis spielen auch nicht viel Platz bleibt. Bei Sonnenschein wird der Aktivitätsraum außerdem durch das Kunststoffdach sehr warm.
Insgesamt ist es aber ein wirklich tolles und empfehlenswertes Haus, in dem wir uns sehr wohlgefühlt haben.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:147 / 3.198
Renoveret / Byggeår:2019 / 1988

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Billard, Bordtennis, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...