Feriehus i yderste klitrække – og med unik beliggenhed, midt i naturen

3
icon
icon
icon

Sandvej 17, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3848
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Fint sommerhus med en unik beliggenhed. Huset er blandt de først opførte i området og ligger på Sandvej 17 i det naturskønne Skodbjerge. Med kun 350 meter til det altid fascinerende Vesterhav og ca. 10 km syd for den hyggelige fiskerby Hvide Sande, er huset ideelt til familien, som holder af at være i naturen. Oplevelserne her er mange og ligger lige udenfor døren. Benyt jer af cykelstien, som løber lige bag klitterne, fra Nymindegab til Søndervig.

Panoramaudsigt fra stuen

Dette sommerhus er beliggende med en vidunderlig udsigt over det fredede klit- og hedelandskab, som er specielt smukt, når lyngen blomstrer. De store vinduespartier i stuen bringer naturen og lyset helt ind i huset.

Der er plads til 6 personer i huset, fordelt på 3 soveværelser, som alle har udgang til terrasse. 2 af værelserne har dobbeltsenge og det sidste har køjesenge.

Badeværelset er renoveret i 2010 og byder på bruseniche og gulvvarme. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, og her finder I bl.a. en opvaskemaskine, en mikroovn og et køleskab med frostboks. Stuen ligger i en vinkel mod vest og mod syd, hvorfra den fantastiske udsigt kan nydes. Her er der brændeovn, fladskærms-TV, radio m/CD-afspiller samt DVD.

Nyd naturen og solnedgangen fra terrasserne

Der er 2 skønne terrasser til huset, som er forbundet med en sti omkring huset fra vest, langs sydsiden og om i øst. Den sydlige terrasse er delvist overdækket og delvis afskærmet. Udsigten er fremragende, og her kan I nyde en veltilberedt grillmiddag, mens I ser solen farve himlen orangerød over klitterne. Terrassen mod øst er vidunderlig om morgenen og indtil først på eftermiddagen. Herfra kan I også nyde børnenes leg på gyngen eller i sandkassen.

Vesterhavet er kun 350 m fra huset, perfekt til en aftentur. tag kaffen med og nyd den på stranden, mens I ser solen gå ned i horisonten.

1 hund er tilladt i huset. OBS! I dette hus må der ikke medbringes kat pga. allergi.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 2.169
Renoveret / Byggeår:2010 / 1976

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (150 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...