Flot renoveret sommerhus med brændeovn og 2 terrasser

3.5
icon
icon
icon
icon

Skodbjergevej 4, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3950
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
4500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Skodbjergevej 4 mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord ligger dette klassiske sommerhus til 6 personer og 2 hunde klar til at danne rammerne om en ferie tæt på naturen. Huset er renoveret i 2019 og har både hyggelige faciliteter som brændeovn og praktisk udstyr som opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Modern indretning med brændeovn og plads til hele familien

Parker bilen ved dette klassiske feriehus og lad børn og hunde lege i det flotte landskab, mens I flytter den medbragte bagage indenfor og fordeler de 3 soveværelser og dobbeltsengene imellem jer. Der står et badeværelse og et gæstetoilet til rådighed, så I undgår kø ved toilettet om morgenen, og badeværelsets gulvvarme sørger for dejligt varme fødder.

Hjertet i huset er køkkenet og stuen, som er direkte forbundet. Her kan hele familien kokkerere og nyde dejlige middage sammen. Om aftenen kan I samles til spilleaftner i brændeovnens skær med den varme knistren som hyggelig baggrundslyd.

Masser af udetid på legeredskaberne og terrasserne

Med en overdækket og en lukket terrasse er der mange muligheder for at tilbringe tid udendørs ved feriehuset. Selv på regnvejrsdage kan I indånde den friske luft i tørvejr under overdækket med udsigt til den bakkede grund. På den lukkede terrasse kan I sidde i læ for vinden og nyde solens stråler fra liggestolene med en god bog. Legeredskaberne trækker også børnene udenfor i det gode vejr: De kan flyve højt til vejrs på gyngerne eller grave dybe kanaler i sandkassen.

Udflugter til vandet og ferieaktiviteter i nærområdet

Sommerhuset ligger 700 meter fra Vesterhavet, som kan nås til fods ad Skodbjergevej gennem det flotte klitlandskab. Endnu kortere fra huset ligger den smukke Ringkøbing Fjord. Imens opvaskemaskinen tager opvasken og vaskemaskinen og tørretumbleren klarer tøjvasken, får I masser af tid til afslapning og udflugter i nærområdet.

Efter cirka 10 minutter med bil ad landevejen mod Nord kan I være i ferie- og fiskeribyen Hvide Sande. Her kan I både købe ind, tage ud at spise og udnytte de mange aktivitetsmuligheder som for eksempel ravsafari og vandsport. Hvis vejret byder på regn, kan I også køre til Bork legeland.

Det siger vores gæster om sommerhuset C3950

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist toll! Modern, gute Raumaufteilung, gute Ausstattung. Die Küche war mit allem ausgestattet, was man braucht. Es fehlte uns an nichts, was man zur Zubereitung leckerer Mahlzeiten braucht. Selbst der Stromverbrauch hielt sich in Grenzen. Insgesamt 3 Terrassen laden zum Entspannen ein. Wir waren mit 2 Personen und 2 Hunden dort und hatten eine sehr schöne Zeit.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren bereits zum 2. Mal in diesem Haus und haben festgestellt mit wie viel Sorgfalt und Liebe dieses Haus eingerichtet wurde und erhalten bleibt. Konnten keine Verschlechterung feststellen. Es ist reichlich an Geschirr da, die 3 Terrassen sind mega. Ich kann dieses Haus wärmstens empfehlen. Und auch wir kommen wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat lose was man braucht. Alles funktioniert und ist in tadellosem Zustand. Obwohl es nur knappe 50 Meter von der Hauptstraße entfernt ist, hört man vom Verkehr gar nichts. Echt klasse.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:91 / 3.261
Renoveret / Byggeår:2019 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...