Flot poolhus med sauna og spa, 500 meter til Vesterhavet

4
icon
icon
icon
icon

Skodbjergevej 26, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: CC1010
12 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
4500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 25
Swimmingpool
6 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Skodbjergevej 26 – bare 500 meter fra Vesterhavet – ligger poolhuset til 12 personer. Forkæl jer selv i spa og sauna, mens børnene boltrer sig i husets pool eller hygger sig ude med gynger, sandkasse eller fodboldspil på naturgrundens plæneareal.

Flot indretning og hyggelig stue med gulvvarme, brændeovn og varmepumpe

Sommerhuset er renoveret i 2019, og de moderne rammer på sommerhusets 200 kvadratmeter giver god plads og anledning til leg, hygge og afslapning i alle tænkelige afskygninger. Det store veludstyrede køkken med opvaskemaskine, mikroovn og induktionskomfur ligger i åben forbindelse med den dejlige stue, der med sin smagfulde indretning tjener som samlingspunkt og indbyder til hygge foran brændeovnen. Året rundt hjælper den energibesparende varmepumpe med at holde en behagelig temperatur, og ligesom husets 2 badeværelser er også stuen udstyret med gulvvarme.

Pool med svømmetræner, rutsjebane og wellness i spa og sauna

Den 25 kvadratmeter store pool ligger i forbindelse med stuen og med udgang til terrassen. Har I ikke lyst til en morgendukkert i Vesterhavet, har I her muligheden for at starte dagen i poolen, der er udstyret med en svømmetræner. Senere på dagen, mens børnene boltrer sig i vandet med rutsjeture og leg, kan de voksne slappe af i spa og sauna, der begge er at finde i pool området.

Stor naturgrund med dejlig terrasse og udendørsaktiviteter

På den 2000 kvadratmeter store naturgrund er der god plads til leg for både voksne, børn og hunde. Skodbjergevej 26 byder på en afskærmet terrasse, hvor I kan slappe af ugeneret, og på det store plæneareal finder I gynger, sandkasse og fodboldmål. Dagens aktiviteter kan afføde en del vasketøj, der nemt klares i vaskemaskine og tumbler, der er at finde i husets praktiske entré.
Efter en aktiv dag er det oplagt at hygge sig sammen ved bålpladsen, inden I går til ro i poolhusets 4 soveværelser og på de 2 hyggelige hemse.

Dejlige Skodbjerge – strandnært klitlandskab

Skodbjerge er et naturskønt område midt på Holmsland Klit – den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Området er med sine mange stier oplagt for naturelskere og jer, der nyder en cykel- eller vandretur med eller uden hund. Der er ikke langt til Hvide Sande – en hyggelig by, der byder på et rigt forretningsliv og spisesteder for enhver smag.

Det siger vores gæster om sommerhuset CC1010

D.
sagde , Solrød Strand

Et virkelig dejligt feriehus med rigtig god indretning. Dejligt poolområde med flot tilhørende bad/toilet. Området er smukt og beliggenheden fremragende.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:200 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2019 / 1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 6 Enkeltsenge, 4 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...