Hyggeligt sommerhus til 6 personer midt imellem hav og fjord

2.5
icon
icon
icon

Skodbovej 25, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: CC1066
6 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus

Midt imellem hav og fjord på Skodbovej 25, i det skønne Skodbjerge, finder I dette sommerhus til 6 personer. Feriehuset ligger på en dejlig naturgrund for enden af en lille stikvej – og næsten helt ud til det fredede hedeområde. Ideelt til den lille familie med hund.

Første sal med panoramaudsigt til fjord og klitlandskab

Feriehuset er hyggeligt indrettet og er i 2 plan. I stueetagen finder I bl.a. køkken og spisestue i ét. I køkkenafdelingen finder I alt, hvad I har brug for – bl.a. 60 l. fryser, mikroovn og opvaskemaskine. Hyg jer ved langbordet med familiespil og nyd den knitrende ild i brændeovnen, mens maden bliver lavet i køkkenet.

På førstesalen finder I TV-stuen, hvorfra der er en formidabel udsigt mod nordøst ud over sommerhusområdet og Ringkøbing Fjord. Et af de 3 soveværelser befinder sig også på 1. salen, og herfra har I tilsvarende en fantastisk udsigt over klitterne.

I annekset befinder de sidste sovepladser sig, og dertil vaskemaskine og tørretumbler, hvilket er super praktisk især for børnefamilier, hvor tøjet hurtig kan trænge til vask efter en oplevelsesrig dag i den omkringliggende smukke natur.

Stor kuperet naturgrund med udsigt

Her på Skodbovej 25 er der mange hyggekroge rundt om feriehuset. Mod øst imellem bygningerne finder I en dejlig lukket terrasse, perfekt til morgenkaffen, hvor I kan se solen stå op over Ringkøbing Fjord. Mod sydvest er der yderlig en helt lukket terrasse, hvor I kan nyde eftermiddagssolen fra liggestolene, mens børn og hunde leger. Slut dagen af med en veltilberedt grillmiddag i aftensolens skær.

Med kun 10 minutters gang til stranden, kan I også lave en aften-picnic med kaffe – eller en flaske rosé – og så nyde det ved strandkanten – eller fra toppen af en klit.

Skodbjerge – skøn natur imellem hav og fjord

Skodbjerge er et dejligt område med ren og næsten uberørt natur – et smukt hede-landskab, som om efteråret farves lilla af den blomstrende lyng. I oplever måske bedst området på cykel eller gåben på stisystemet, som løber lige bag klitterne igennem den skønne natur og sommerhusområdet.

En cykeltur til Hvide Sande kan – udover den flotte natur – byde på et besøg i Fiskeriets Hus og en tur langs den autentiske havn. Besøg også de fine butikker og spis en is, mens I nyder den helt særlige stemning her, som er en skøn blanding af turisme og erhvervsfiskeri.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:95 / 2.540
Renoveret / Byggeår:2015 / 1968

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...