Charmerende sommerhus med panoramaudsigt, lige bag klitterne

3
icon
icon
icon

Sommervej 5 b, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: CC1073

I det naturskønne feriehusområde Skodbjerge, finder I på Sommervej 5 b dette charmerende træ-feriehus med stråtag. Huset ligger ud til det flotte og uspolerede hede-landskab og er i 1. husrække, lige bag klitterne og kun 200 meter fra stranden.

Her er plads til 6 personer – perfekt til familieferien – og her er familiens hund også velkommen.

Hyggelig og lys indretning med udestue

Dette skønne hus er i 2 plan, hvor underetagen er domineret af det store køkken-alrum med stue og udestue. Det er et fantastisk rum med plads til det hele – og husets naturlige samlingspunkt.

I køkkenafdelingen er der god plads til at I hjælpes med madlavningen – og her er alt, hvad I skal bruge, bl.a. 48 l. fryser, mikroovn og opvaskemaskine.

Midt i rummet står brændeovnen, som er med til at give en dejlig jævn varme i hele rummet. Afslapning i sofaen med en kop kaffe og en god bog foran den knitrende varme ild – og med naturen ”strømmende ind” igennem panoramavinduerne i udestuen, er rent velvære.

Der er vinduer fra gulv til loft hele vejen rundt i udestuen, og her sidder I midt i naturen, som veksler efter årstiden. Naturen og lyset tages med helt ind i rummet.

Vågn op til den skønneste udsigt til klitterne

På husets 1. sal finder I 3 gode soverum, med hver sin dobbeltseng. Fra soveværelset mod vest har I den flotteste udsigt over hede-landskabet og klitterne. Sover I i de østvendte soveværelser, vågner I op til solopgangen over Ringkøbing Fjord og udsigten over sommerhusområdet.

Badeværelset er praktisk indrettet – bl.a. med den uundværlige vaskemaskine, som måske især småbørnsfamilier sætter pris.

Bo midt i naturen og se solnedgangen fra terrassen
Rundt om huset her på Sommervej 5 b finder I en hyggelig morgenmadsterrasse mod øst – her kan I nyde solopgangen over Ringkøbing Fjord. På den sydvendte terrasse kan I nyde eftermiddagssolen fra liggestolene – og sidst på dagen kan I grille friskfangede fisk – eller en god bøf, for derefter at nyde middagen, mens solen farver himlen orangerød og går ned bag klitterne.

Vil I hellere nyde solnedgangen fra stranden, er der kun 200 meter derned – oplagt til en lille aftentur.

Skodbjerge – en naturperle i Vestjylland

Skodbjerge er et mindre sommerhusområde på naturens præmisser. Her er store hede-arealer, som især om efteråret er smukt, når lyngen blomstrer og det hele står som et lilla tæppe.

Området er desuden kendetegnet ved gode cykelstier igennem sommerhusområdet og den skønne natur. Så tag cyklerne med og se naturen på nærmeste hold.

En cykeltur til Hvide Sande kan byde på softice på havnen, hvor I oplever den særlige stemning, hvor turisme og hverdag forenes. Besøg de spændende butikker – og slut dagen af med middag på en af byens gode restauranter.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:99 / 2.649
Renoveret / Byggeår:2008 / 1966

Køkken:

Køleskab, fryser (48 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Vaskemaskine, Barneseng, stengulv i stue, Træ laminat og stengulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vinterleje Havn
  • Abelines Gård
  • Lyngvig Fyr (ca. 17 kilometer)
  • Blåbjerg Klitplantage (ca. 18 kilometer)
  • Fuglereservatet Tipperne (ca. 20 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 42 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...