Skønt feriehus for naturelskere med skønne terrasser og brændeovn

3.5
icon
icon
icon
icon

Skodbovej 107, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: CC1181
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Hjerteligt velkommen på Skodbovej 107 i Skodbjerges fortryllende og bakkede klitlandskab, bare 800m fra stranden og Vesterhavet. Her venter der op til 6 personer og 2 hunde en afslappet og velfortjent ferie ved havet – fyldt med hygge, hvad enten det er foran en knitrende brændeovn, på den store sydøstvendte solterrasse eller på den overdækkede og afskærmede solnedgangsterrasse mod vest.

Indrettet med kærlighed og masser af komfort

Ferie skal være afslappet og ubekymret og derfor er I landet det helt rigtige sted her på Skodbovej 107, hvor I straks vil føle jer godt tilpas. Gulvvarmen i stuen og badeværelset sørger for lune fødder, mens varmepumpen sørger for et behageligt indeklima. Og holder I ferie i efteråret eller vinteren, bidrager brændeovnen til den helt rigtige feriestemning, når I kommer hjem fra en velgørende gåtur på stranden.

Hører filmaftener også til, når I holder ferie, så slæng jer foran fladskærmen i stuen, hvor I også har mulighed for at benytte feriehusets Chromecast til at streame film fra jeres medbragte computer, tablet eller telefon.

Også de mere almindelige bekvemmeligheder er der styr på i dette feriehus; opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Der står endda en lille kummefryser i entreen, hvilket kan være praktisk, hvis man om sommeren gerne vil nyde en is på terrassen, eller hvis der blandt dine medrejsende gemmer sig en passioneret lystfisker med gode fangststatistikker.

Med 80 m2 og 3 soveværelser er der ved indretningen tænkt over opbevaringsplads, sådan at der i hvert soveværelse står et højskab og badeværelset er indrettet med en skuffe under vasken. Soveværelserne er ikke så store, men til gengæld er de godt delt op, sådan at det ene værelse er placeret i den modsatte ende af feriehuset.

Ekstra opbevaringsplads finder I desuden i husets skur, hvor I kan opbevare kamintræ, fiskestænger, strandlegetøj eller andre medbragte remedier til ferien.

Indhegnet have og hyggelige terrasser

Om sommeren og foråret brillerer feriehuset specielt med sine terrasser; den store sydøstvendte terrasse, hvor I hele dagen kan følge solens rejse fra øst mod vest. Her står også en grill til rådighed, så I kan nyde alle de hyggelige grillaftener, I har lyst til. En del af grunden er desuden indhegnet med et lavt hegn, sådan at småfolk eller små hunde ikke stikker af sted på opdagelsesrejse uden at have fået lov.

På den overdækkede og afskærmede terrasse mod vest kan I nyde dagens sidste lys sammen med et glas vin, mens solen sænker sig ned i Vesterhavet bag klitterne 800m fra feriehuset.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander med type 2 stik.

Det siger vores gæster om sommerhuset CC1181

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles in die Jahre gekommenes Ferienhaus. Das Haus kann ohne weiteres empfohlen werden. Für Hundebesitzer ist die umschlossene Terrasse von Vorteil. Aber auch die beiden anderen Terrassen haben ihren Charme. Das Bad ist ebenso wie die Küche modern eingerichtet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt ruhig in der Nähe des langen Sandstrandes. Es ist gemütlich eingerichtet. Es ist alles vorhanden, was man benötigt. Die geschlossene Terrasse ist sehr praktisch.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus in schöner Lage. Man fühlt sich sofort wie zu Hause. Der Strand ist nicht weit und man kann schöne,ausgedehnte Spaziergänge machen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 2.100
Renoveret / Byggeår:2015 / 1986

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Indhegnet Grund, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...