Sommerhus med sauna og skøn udsigt til Ringkøbing Fjord

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Anker Eskildsens Vej 38, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5002
6 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dejligt og smagfuldt indrettet sommerhus med store lyse rum. Fra den lukkede og delvist overdækkede terrasse er der en smuk udsigt over de åbne vidder og Ringkøbing Fjord. Huset er til 6 personer og har både sauna, spa og trådløst internet.

Nyere sommerhus med sauna og spa

Skønt nyere sommerhus, beliggende på en naturgrund i Nr. Lyngvig med udsigt til Ringkøbing Fjord. Huset er lyst, indbydende og godt indrettet. Det indeholder alle de moderne faciliteter, man kan ønske sig i sin ferie. Der er 3 soveværelser, alle med gulvtæpper. 1 af værelserne er med dobbeltseng og fladskærms-TV på væggen. De 2 øvrige værelser har hver 2 enkeltsenge. Husets to dejlige badeværelser er begge med gulvvarme og bruseniche. I det største badeværelse finder I desuden en lækker hjørnespa og indgang til en rigtig god sauna. Køkken og spiseafdeling ligger i forlængelse af hinanden og har store vinduespartier mod syd og sydvest. Køkkenet er veludstyret med bl.a. mikroovn, opvaskemaskine og en 30 liters fryser. Den hyggelige stue vender mod øst. Her kan I nyde udsigten eller se en film på det store vægmonterede fladskærms-TV.

Skøn terrasse med udsigt til Ringkøbing Fjord

Huset har en skøn, lukket terrasse mod syd og mod øst. Et ideelt opholdsted det meste af dagen. Terrassen er delvist overdækket og velegnet til hyggelige grillaftner. Der er sandkasse til de mindste feriegæster.

Nr. Lyngvig – tæt på det hele

Nr. Lyngvig

er en skøn feriedestination, som ligger mellem Hvide Sande og Søndervig. Fyrtårnet i Nr. Lyngvig er altid et besøg værd og udsigten derfra er intet mindre end fantastisk. Er man lystfisker, er Hvide Sande et oplagt mål. Fiskeri ved slusen er særdeles populært, og her fanger mange selv aftensmaden.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5002

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren bereits zum zweiten Mal in diesem tollen Haus. Die Ausstattung ist sehr gut und die Lage ist toll.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es war ein sehr schöner Urlaub in diesem Ferienhaus , wir haben alles vorgefunden was man braucht und man kann es auf jeden Fall weiter empfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ruhiger und sehr schöner Ausblick

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:108 / 1.996
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab, fryser (63 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...