Skønt feriehus med lukket terrasse tæt på Lyngvig Fyr

4
icon
icon
icon
icon

Fyrmarken 31, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5010
6 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige feriehus ligger på en naturgrund med udsigt til Lyngvig Fyr, der er omgivet af et fredet hedeareal. Så her kan du nyde en afslappet ferie med familien med gåture i naturen og til stranden. I feriehuset er der også spabad og sauna, hvor både store og små kan hygge sig.

Hyggeligt feriehus med en lys og rummelig indretning

Feriehuset er flot og lyst indrettet, så det fremstår indbydende til en dejlig familieferie. I hjertet af feriehuset er der indrettet en hyggelig spiseafdeling, hvor du også udover måltiderne kan hygge dig med familien og spille spil, tegne og planlægge feriens udflugter.

Køkkenet, hvor vinduerne går i kip er udstyret med alt, hvad I skulle få brug for. Gulvet er belagt med klinker og der er endda gulvvarme, så fødderne også her holder sig dejligt varme.

Derudover er der en rummelig stue, hvor du kan se en god film eller læse en spændende bog, mens brændeovnen spreder varme og hygge. På det store badeværelse er der også spabad og sauna, hvor du kan forkæle krop og sjæl, eller lade børnene plaske i de varme bobler.

Stor lukket terrasse – perfekt til familier med småbørn og hund

Der er en stor skøn terrasse, der dækker både øst-, syd- og vestsiden af feriehuset. På den måde kan du nyde hele dagen lige fra morgenkaffen til en hyggelig grillaften på terrassen.

Terrassen er desuden lukket, så du roligt kan lade dine små børn og hund gå rundt uden større opsyn.

Dejlig beliggenhed tæt på Lyngvig Fyr

Feriehuset har en dejlig beliggenhed på en naturgrund i Nr. Lyngvig. Og fra feriehuset er der udsigt til Lyngvig Fyr, der er et smukt vartegn for området, og du kan endda komme op i toppen af det og nyde den storslåede udsigt over området og Vesterhavet.

Omkring Lyngvig Fyr er der et stort fredet hedeareal, hvor du på lange gåture på de små stier kan nyde naturen. Og der er heller ikke langt ned til stranden, hvor du kan tage en afkølende dukkert på de varme dage eller bare gå langs vandet og nyde den friske, salte havluft.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5010

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gutes Ferienhaus, in dem wir uns wohl gefühlt haben!
Gemütlich eingerichtet. Ein bisschen viel Deko, aber die haben wir für unsere 2 Wochen „versteckt“

DK
D.
sagde , Danmark

Vi har oplevet et skønt feriehus, som var praktisk og godt indrettet.
Der var meget roligt, hvilket vi satte pris på.
Den helt lukkede terrasse var helt perfekt for os som hundeejere, så vi kan sagtens anbefale huset.

Vi var ikke så begejstrede for området, husene ligger tæt, nærmest som et villakvarter, hvilket er lidt kedeligt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren zufrieden, tolle Matratzen für guten Schlaf. Sehr gute Küchenausstattung. Grosszügige Terrasse mit vielen Aussenmöbeln.
Bei stürmischem Wetter wäre eine windgeschützte Ecke schön.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:93 / 1.250
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...