Dejligt sommerhus i det smukke Nr. Lyngvig

4
icon
icon
icon
icon

Anker Eskildsens Vej 90A, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5012
6 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige og velholdte sommerhus ligger på Anker Eskildsensvej i det smukke Nr. Lyngvig. Huset har en flot udsigt ud over fjorden og har meget at byde på – både i indretningen og i det naturskønne område, som omkranser huset. Nyd den danske sommer på terrassen og området omkring Nr. Lyngvig.

God og komfortabel indretning

Feriehuset er lyst og pænt indrettet med gode møbler og godt, komfortabelt udstyr. Huset danner dermed en rigtig god ramme om en hyggelig og god ferie ved vestkysten. Det store alrum har gode, store vinduer, som lukker masser af lys ind i huset, og samtidig er møblerne gode og komfortable. Huset har tre gode soverum med plads til 6 overnattende gæster i alt. Desuden har huset en dejlig sauna, I kan bruge efter en dejlig, lang dag ude i den friske luft.

Nyd den danske sommer på terrassen

Sommerhuset ligger tæt ved vandet og med en dejlig udsigt over Ringkøbing Fjord. Når den danske sommer viser sig fra sin bedste side, så findes der ikke noget bedre end at sidde ude på terrassen og slappe af og nyde naturen. Måske med lidt koldt hvidvin i glasset og en god bog. Her kobler du af fra hverdagen og kommer helt ned i tempo. Sommerhuset her har flere gode terrasser rundt om huset, hvor du og familien kan nyde solen. En del af terrassen er overdækket, så du kan trække lidt i læ, når duggen falder på lyse sommeraftener. Her er det skønt at nyde en lækker middag fra grillen med gode venner og familie.

Oplev området omkring smukke Nr. Lyngvig

Sommerhuset ligger i et attraktivt sommerhusområde med smuk, uspoleret natur. Tæt på huset finder du en lille, idyllisk havn med masser af miljø og atmosfære. Lyngvig fyr ligger også i tæt afstand til huset og er et besøg værd. Fra marts til oktober er det muligt at komme op i fyrret og opleve den fantastiske udsigt over landskabet og fjorden. Samtidig ligger badebyen Søndervig tæt på huset. Her er der et væld af aktiviteter for hele familien.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5012

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein ruhig gelegenes lichtdurchflutetes Haus. Es war unser zweiter Aufenthalt und mit Sicherheit auch nicht der letzte.
Wir haben uns wohlgefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Haus in Top Lage mit schönstem Ausblick und zwei Sonnenterrassen.
Haus ist gut geschnitten und hat ein großes Schlafzimmer, ideal mit Kind im geliehenen Kinderbett.
Einziger Wermutstropfen ist die etwas einfach eingerichtete Küche, die etwas Organisationsaufwand erfordert.

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus besticht mit seiner tollen Lage, dem traumhaften Blick über den Fjord und die direkte Nähe zum "kleinen Hafen".
Durch die großen Fenster im ganzen Haus ist es sehr hell und freundlich. Die Einrichtung ist "einfach gehalten", bietet aber alles, was es für einen erholsamen Urlaub braucht. Die Küche ist gut ausgestattet. Ein kleines Manko ist die fehlende Verdunkelungsmöglichkeit am Schrägfenster im großen Schlafzimmer, da es besonders im Sommer, abends lange und morgens sehr früh hell ist.
Für uns, als dreiköpfige Familie, ein gutes Haus zum wohlfühlen und erholen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:83 / 1.200
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...