Hus med trælaminatgulv og opvaskemaskine. Hund tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Sivbjerg 45, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5033
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Gæsterne siger: icon icon

Et velholdt feriehus i Nr. Lyngvig med trælaminatgulv i stuen. Der er opvaskemaskine, vaskemaskine og gratis internet. Huset er velegnet til en mindre familie, som ønsker en ferie i rolige omgivelser. Badeværelse og køkken er renoveret i 2010. Det er tilladt at medbringe hund.

Feriehus i Nr. Lyngvig med trælaminat og opvaskemaskine

Et hyggeligt og velholdt feriehus i Nr. Lyngvig, som løbende er renoveret. Indretningen er charmerende og indbydende, der er en flot brændeovn og et stort fladskærms-TV. Der er et rengøringsvenligt trælaminatgulv i stuen, der er yderst velegnet til familier med børn og hund. Badeværelset er smagfuldt renoveret og har udover en vaskemaskine også gulvvarme. Endvidere er der et ekstra fladskærms-TV i et af værelserne som KUN kan benyttes til egen medbragte Netflix, Playstation o.l.

Et skønt område til traveture med børn og hund

For naturelskere og for familier med børn og hund er der mange muligheder for skønne traveture. Vesterhavet er naturligvis et must for alle, men der er endvidere et godt stisystem mellem Søndervig og Hvide Sande, hvor både motionister og cyklister kan opleve dejlige ture. Lyngvig Fyr er få minutters gang fra huset, er man lystfisker, er Hvide Sande en populær destination.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5033

D.
sagde , Danmark

Fint og hyggeligtSoverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2010 / 1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...