Hyggeligt sommerhus med sauna og spabad tæt på Lyngvig Fyr

3.5
icon
icon
icon
icon

Fyrmarken 223, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5037
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I til en pause fra hverdagen? Så kan det være, at dette hyggelige sommerhus i Nr. Lyngvig er noget for jer. Her kan I holde ferie med helt op til 8 personer i enkle og hyggelige omgivelser – blandt andet med egen sauna og spabad på det ene badeværelse. Sommerhuset har flere fine terrasser, og den populære attraktion Lyngvig Fyr ligger tæt på ferieadressen. Jeres hund er også hjerteligt velkommen her.

Klassisk sommerhusstil, samværet i fokus – og badeværelse med sauna og spabad

På Fyrmarken 223 er rammerne sat for en afslappende sommerhusferie i enkle og hyggelige omgivelser. Sommerhuset er indrettet i klassisk sommerhusstil med lyse træfarver og komfortable møbler.

Husets hjerte er opholdsrummet, der samler stue, spiseafdeling og køkken i ét stort fællesrum, og som med sikkerhed kommer til at blive omdrejningspunktet for et hav af skønne ferieminder; gode grin rundt om middagsbordet, hyggelige filmaftener på sofaen og regnfulde dage med kortspil og brændeovnens knitren i baggrunden.

Sommerhuset er praktisk udstyret med 2 badeværelser (med gulvvarme), og det største badeværelse er desuden indrettet med både sauna og spabad. Der er altså alle muligheder for at få ladet batterierne op og vende hjem med fornyet energi efter ferien.

Flere terrasser, sandkasse og gyngestativ, kort vej til det populære Lyngvig Fyr

Der er flere fine terrasser og hyggelige siddekroge rundt om sommerhuset. Havemøbler, liggestole og grill står klar til at assistere jer på de varme sommerdage, så I kan nyde solen dagen lang og runde af med en grillmiddag rundt om havebordet under aftenhimmelen. Der er sandkasse og gyngestativ til de yngste feriegæster, så de er godt beskæftiget, mens I daser på terrassen.

Cirka 1000 meter fra feriematriklen ligger den skønne sandstrand og venter på jer, og på vejen til stranden kommer I forbi en af vestkystens populære attraktioner, Lyngvig Fyr. Hvis I har mod på det, kan I komme helt op i toppen af fyrtårnet, hvorfra der er en fantastisk panoramaudsigt ud over kystlinjen – og ellers byder den lille tilhørende café på alt fra souvenirs til lækkert bagværk og en naturlegeplads ved siden af.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5037

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns in diesem Ferienhaus pudelwohl gefühlt. Es war bei Anreise sehr sauber und ist sehr gemütlich eingerichtet, wir hatten einen wunderbaren Urlaub.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr geschmackvoll eingerichtetes Sommerhaus, perfekt für Familien mit viel Platz. Schöner Garten (inklusive Schaukel und Sandkasten) und mehrere Terrassen, so dass man immer ein sonniges/schattiges/windgeschütztes Plätzchen findet.
Sehr schöne Inneneinrichtung sowie Sauna und Whirlpool für entspannte Wellness Momente.
Die Küche ist bestens ausgestattet, der Weber Gasgrill auf der Terrasse bietet sich für schöne Grillabende an.

DE
D.
sagde , Schwerin

Es ist ein sehr schönes Haus, der Zustand ist.
Die Ausstattung ist völlig ausreichend, die räumliche Aufteilung ist gut.
Der Wohn/Essbereich ist recht groß, und mit genügend Sitzmöglichkeiten ausgestattet.
Die Wärmepumpe gibt eine wohlige Raumtemperatur, ebenso der Kaminofen.
Mit dem SAT TV gibt es keine Probleme deutsche Programme zu empfangen.

Die Küche jedoch ist etwas klein, es gibt zu wenig Arbeitsfläche.

Im Haus gibt es 2 Bäder mit Toilette, Waschbecken und Dusche, beide mit Fussbodenheizung. In der größeren steht eine Waschmaschine, es gibt einen Whirlpool sowie eine kleine Sauna.

Viel Platz ist auf den Terrassen am Haus, und auf dem sehr natürlichen Grundstück.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:102 / 1.654
Byggeår:1996

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...