Charmerende stråtagshus med fantastisk udsigt til Fyret

4
icon
icon
icon
icon

Fyrmarken 71, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5047
4 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Det fine stråtagshus på Fyrmarken 71 ligger midt i den lyngklædte hede helt for enden af vejen. Her får I ikke kun en fantastisk beliggenhed med udsigt ud over den uberørte hede og det flotte Lyngvig Fyr, men også et lækkert og lyst indrettet hus med alt, hvad ferien behøver.

Føl jer velkomne i den hyggelige og venlige atmosfære

Det charmerende træsommerhus udstråler fra første øjeblik hyggelig og venlig atmosfære, og det gør sig gældende både indenfor og udenfor. De hvidklædte vægge og lofter kombineret med den moderne, men stadig personlige indretning gør omgivelserne behagelige og indbydende, og her kan I slappe af fra første ferieøjeblik.

De mange store vinduer lader hver eneste solstråle slippe ind og sørger samtidig for, at I i al slags vejr kan nyde den smukke udsigt ud over heden og mod fyrtårnet fra sofaen, mens brændeovnen spreder god varme og stemning i stuen.

Her kommer I bestemt ikke til at mangle noget, og rent praktisk indeholder huset både en opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, så der hurtigt kan blive taget hånd om hverdagsopgaverne, og I får ekstra meget tid til ferie og afslapning.

Den smukkeste udsigt til Lyngvig Fyr og vidt hedelandskab

Beliggenhed er ikke en uvæsentlig faktor for ferien, og her har I virkelig et hus, der opfylder alle drømme – og mere til. Ud over at bo få minutters gang fra stranden, har I nemlig fra den ene af to terrasser udsigt ud over den vidde, uberørte hede og det berømte Lyngvig Fyr.

Mens I helt uforstyrret nyder en friskbrygget kop kaffe ude i solen, kan I altså spejde helt til det mægtige hvide fyrtårn, og om aftenen kan I lade dagen rinde ud på bedste vis, mens I i fred og ro betragter den smukke aftenhimmel, når solen dykker ned bag klitterne i det fjerne.

Her kan I for alvor koble af og nyde hinandens selskab, langt væk fra den stressende hverdag.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5047

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns in diesem Haus sehr wohl gefühlt. Die Lage ist einmalig und das Haus gemütlich eingerichtet. Ideal für Hunde und deren Besitzer. Der Blick aus dem großen Wohnzimmerfenster ist unfassbar schön, sowohl am Tage mit Blick auf die Heide als auch am Abend in Richtung Leuchtturm. Ich war positiv überrascht von den Nebenkosten. Wir mussten im August drei Tage heizen, aber die Wärmepumpe ist sehr sparsam im Verbrauch. Ein rundum schöner Urlaub!

DE
D.
sagde , Deutschland

Gut gelegenes gemütliches Ferienhaus in super Lage, nahe dem Leuchtturm.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Toaster wäre schön.
Sonst war alles absolut ok. Das Haus ist sehr schön. Wir waren schon mal dort.Ein tolles Ferienhaus, schön eingerichtet, mit einzigartigem Blick auf den Leuchtturm. Der Blick in den Sternenhimmel ist atemberaubend.


Esmark sagde
Sollte euch ein anderes Mal etwas fehlen, dann sagt uns gerne vor Ort Bescheid, sodass wir euch gleich aushelfen können. VG Team Esmark :)
Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:86 / 1.410
Renoveret / Byggeår:2016 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...