Stort, strandnært aktivitetsferiehus med dampbad og udendørs spabad

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Fyrmarken 189, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5082
8 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
4 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Fyrmarken 189 i Nr. Lyngvig tæt på både Vesterhavet og den populære seværdighed Lyngvig Fyr ligger denne luksuriøse feriedrøm. Det moderne feriehus er indrettet til 8 personer og sætter rammerne for en storslået ferie med blandt andet aktivitetsrum med billardbord, dampbad, sauna og udendørs spabad. Op til 2 hunde er tilladt!

Moderne feriehus til 8 personer med dampbad og aktivitetsrum med billard

Det 170 kvadratmeter store aktivitetshus er opført i 2020 i moderne kvalitetsmaterialer fra top til tå. Med plads til 8 personer er feriehuset både ideelt til flere familier og vennegrupper, og i indretningen er der i den grad sørget for, at der er noget for enhver smag.

Sovepladserne er fordelt i to afdelinger – en mod vest og en mod øst, begge med et badeværelse med gulvvarme tilknyttet. Det ene af badeværelserne gemmer også på en af feriehusets wellness-highlights: Jeres helt eget dampbad!

Feriehusets centrum og hjerte er det stilfulde opholdsrum, der kombinerer både køkken, spiseafdeling og stue i ét. Og ved siden af det, finder I aktivitetsrummet med billardbord, der med sikkerhed bliver omdrejningspunktet for mange hyggelige feriestunder med billardturneringer – og den knitrende ild i brændeovn i baggrunden.

Lukket terrasse med gasgrill og udendørs spabad, 500 meter til stranden og Lyngvig Fyr

Det er ikke kun indvendigt, aktivitetshuset imponerer. Også de udendørs omgivelser byder på fede highlights. Her er der ikke kun sørget for gode havemøbler, liggestole og en stor gasgrill til de hyggelige grillaftener – der er også et udendørs spabad, der indbyder til lækre luksusoplevelser i den friske havluft. Terrassen er lukket hele vejen rundt, så I uden bekymringer kan lufte hundene.

Med ferieadresse på Fyrmarken 189 kommer I til at bo midt i det vestjyske ferieland, kun 500 meter fra stranden, der hele året rundt er en skøn destination – til alt fra badning og drageflyvning til spadsereture langs vandet med de firbenede venner.

På vej til stranden passerer I desuden fyrtårnet Lyngvig Fyr, en populær seværdighed, der bestemt er et besøg værd. I kan komme helt op i toppen af fyret og se kystlinjen fra fugleperspektiv. Nyd også et lækkert stykke bagværk fra caféen ved siden af. Der er også en naturlegeplads til børnene.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5082

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus ist Toll!!!
Gute Zimmer Aufteilung, die Küche ist mit allem ausgestattet was man braucht. In den Bädern waren endlich mal genügend Haken um Handtücher aufzuhängen. Auch bei Regenwetter kommt hier keine Langeweile auf, Außenwhirlpool, Sauna, Dampfsauna, Billard…
Zum Wohlfühlen und entspannen Perfekt!

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles,geräumiges Ferienhaus mit moderner und funktioneller Topausstattung. Dampfsauna,Sauna und beheizter Aussenwhirlpool genial… Entspannung pur

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Haus, in dem es an Nichts fehlt. Wir sind Wiederholungstäter und haben auch schon für nächstes Jahr wieder gebucht . Das Beste Haus, das wir je hatten in Dänemark. Mit 2 Hunden in der Preiskategorie unschlagbar

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:170 / 1.205
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Billard, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, redskabsrum, Dampkabine, Chromecast, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...