Velholdt sommerhus på naturgrund med skøn afskærmet terrasse

4
icon
icon
icon
icon

Fyrmarken 30, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5100
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dejligt og velindrettet hus på en stor og let afskærmet naturgrund. Naturgrunden omkring huset forbinder huset med den øvrige natur omkring Nr. Lyngvig Fyr. Små stier omkring huset sørger for fri adgang til gynger, sandkasse og tørrestativ, mens resten af grunden flyder sammen med den smukke vestjyske natur. 
Huset ligger kun 5 minutter fra Hvide Sande, med det hyggelige havnemiljø, shopping muligheder og restauranter. Den dejlige afskærmede terrasse giver læ for vestenvinden og mulighed for at bruge terrassen næsten året rundt.

Cykelferie i Lyngvig

Har du cyklen med, så brug huset som base for gode cykelture i området. Her er ikke langt til naturstien, som snor sig gennem klitterne fra Søndervig i nord, igennem Nr. Lyngvig og Hvide Sande til Nymindegab i syd. Får du nok af kuperet terræn, så tag cykelstien langs hovedvejen en tur til Søndervig eller Ringkøbing, eller bare når du skal et smut til Hvide Sande og købe ind.

God indretning

Huset er indrettet med 4 soveværelser, alle med boksmadrasser, samt stort badeværelse med boblebad og sauna og et gæstetoilet. I stuen er der åbent til kip og her er masser af lysindfald gennem ovenlysvinduerne og det store vinduesparti mod syd. Her er trægulve, brændeovn og gode lædermøbler. Køkkenet er praktisk indrettet og her er alt man behøver i den daglige husholdning.

Nr. Lyngvig fyr

Den delvist overdækkede terrasse er udstyret med havemøbler, liggestole og grill. På grunden er desuden opsat gynge og sandkasse. Huset ligger tæt på det store fredede hedeområde ved Nr. Lyngvig fyr. Er du frisk på en tur op i toppen af fyret, hvorfra den storslåede udsigt over landskabet kan nydes, så er der kun 228 trin der skal overvindes.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5100

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir Waren rundum zufrieden ein sehr schönes , sauberes und gepflegtes Haus. Die Besteck und Geschirr Auswahl war riesig und alles vorhanden. Der Kühlschrank war auch perfekt mit der gefrier Kombination. Auch der Flachbildschirm mit allen deutschen Programmen super.
Wir haben gleich wieder das Haus gebucht für 14 Tage

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist gemütlich und hell, die Nähe zur Straße stört in der Nebensaison nicht.
Ein Highlight ist die Kaffeemaschine.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes, sauberes, helles und freundliches Ferienhaus! Tolles Grundstück in toller Region! Wir kommen wieder!

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:110 / 1.200
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Apple TV.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...