Skønt feriehus til 10 personer med udespa, udesauna og udebruser

3.5
icon
icon
icon
icon

Lyngvig Havnevej 1, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5121
10 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
3700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Lyngvig Havnevej 1 i Nr. Lyngvig kan I afholde jeres næste ferie, når I er flere familier eller en stor vennegruppe, der skal afsted sammen. Det skønne sommerhus rummer plads til op til 10 personer og 2 hunde, og her kan I se frem til at holde en ferie, der kommer til at være fyldt med afslapning i udespaen og udesaunaen. Derudover byder det renoverede sommerhus på en udebruser, udsigt til Ringkøbing Fjord samt et aktivitetsrum med bordfodbold, billard og bordtennis. Sommerhuset har ladestik til el-biler, så I kan få ladt el-bilen op i løbet af ferien.

Nyd afslapning i udespa og udesauna – udsigt til Rindkøbing Fjord

På sommerhusets udeområde venter jer flere højdepunkter, og her har I rig mulighed for at få slappet fuldstændig af i løbet af jeres ferie på Lyngvig Havnevej 1 i Nr. Lyngvig.

Udeområdet byder på en skøn udespa, hvor I kan læne jer godt tilbage og slappe helt af i det dejlige vand under åben himmel. Derudover er der også en udesauna på udeområdet, hvor I kan nyde endnu mere afslapning i varmen. Desuden har I en udebruser, som I kan skylle sandet af tæerne under efter en tur ved Vesterhavet.

I har også flere terrasser på sommerhusets udeområde, hvor I kan slappe af i havemøbler og liggestole i løbet af ferien, og på de lune ferieaftener kan I tilberede aftensmaden på gas-grillen. Fra den øverste terrasse kan I endda nyde udsigten til Rindkøbing Fjord.

Sjove feriestunder i aktivitetsrummet med bordfodbold, bordtennis og billard

Det indendørs højdepunkt i feriehuset er aktivitetsrummet, hvor I kan se frem til at tilbringe mange sjove feriestunder. Her kan I både spille bordfodbold, bordtennis og billard, så I vil helt sikkert komme til at bruge mange timer her. Måske I skal have arrangeret en turnering?

Til de mere rolige og hyggelige feriestunder kan I samles i alrummet, hvor I har mulighed for at lave mad, spille spil og se film sammen til lyden af brændeovnens knitrende flammer i baggrunden, der fuldender den hyggelige feriestemning.

I det 200 kvadratmeter store sommerhus venter jer 4 gode soveværelser, der i alt er indrettet med 3 dobbeltsenge, 2 enkeltsenge og 1 etageseng, hvor I kan samle ny energi efter en dejlig feriedag. Efter en god nats søvn slipper I for at stå i kø, da I har 2 badeværelser og 1 gæstetoilet i feriehuset.

Oplev Vesterhavet og Lyngvig Fyr

Fra jeres ferieadresse på Lyngvig Havnevej 1 i Nr. Lyngvig har I flere skønne ferieoplevelser i nærheden. 1,3 kilometer fra feriehuset ligger det skønne Vesterhav, som I på alle tider af året kan tage ud at besøge. Af andre oplevelser i nærheden er der også Lyngvig Fyr. I fyret er der 228 trin til toppen, hvorfra I kan opleve en helt fantastisk udsigt.

Feriehuset ligger også blot i gåafstand til Ringkøbing Fjord samt Lyngvig Havn, som er rigtig hyggelig. Her ligger fjordfiskernes små joller til, og er I heldige, kan I måske købe friskfanget fisk af dem.

Fra feriehuset er der heller ikke langt til Put & Take søen. Pak en kurv med frokosten og konkurrér om, hvem der kan fange den største fisk i søen.

Når ferieindkøbene skal klares, kan I gøre det i Hvide Sande, der byder på supermarkeder og specialbutikker, I kan handle ind hos. Derudover er der også hyggelige spisesteder i byen, som I kan besøge, hvis I vil slippe for madlavningen.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5121

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein großes Ferienhaus auf mehreren Etagen. So kann man sich auch mal gut aus dem Weg gehen.
Der Ess- und Wohnbereich ist sehr schön großzügig gestaltet. Die beiden Bäder sind neu gemacht und es gibt eine Extratoilette in der untersten Etage.
Dort ist auch der „Freizeitbereich“
Die Sauna und der Outdoor Whirlpool sind 10 Meter vom Haus entfernt.
Das Grundstück ist sehr groß und geht bis zum Fjord. Leider kommt man aber nicht bis zum Wasser.
Das Haus liegt direkt an der 181, aber so viel bekommt man davon nicht mit.

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Haus bietet so viel mehr…
Für schlechte Wetterlage gibt es viele Möglichkeiten im Haus, wie z. B. Tischtennis, Kicker, Billard, alles auch im gutem Zustand. Bei sehr schönem Wetter, ist die Sicht einfach der Hammer! Morgens geweckt vom Sonnenaufgang über dem Fjord mit Blick auf Ringkøbing und abends wunderschöne Farbenspiele über den Fjord, oder Sonnenuntergang auf der anderen Seite an der Nordsee!
Und unsere Schäferhündin freut sich einen Keks und fühlt sich sofort wohl! Auch positiv, dass die Treppen im Haus mit Teppich gelegt wurde und unsere Hündin rutscht nicht ab.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolle Lage, perfekt für zwei Familien.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:200 / 7.110
Renoveret / Byggeår:2022 / 1990

Køkken:

Køleskab, fryser (166 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Udesauna, Vaskemaskine, Billard, Bordtennis, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...