Skønt feriehus med sauna – udsigt til både hede og fjord

4
icon
icon
icon
icon

Anker Eskildsens Vej 126, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5160
6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
4700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Feriehuset på Anker Ekslildsens Vej 126 i Nr. Lyngvig er et skønt lille feriehus, som er blevet renoveret i 2021. Feriehuset fremstår hyggeligt og helt ideelt til den lille familie eller kæresteparret, der ønsker at tilbringe en ferie i det vestjyske. Her får I en enestående udsigt ud over både den jyske hede og Ringkøbing Fjord. Selve feriehuset byder med 80 kvm2 plads til 6 personer og ligger desuden ikke langt fra den idylliske Lyngvig Havn.

Hyggelig indretning med sauna og brændeovn

Feriehuset tilbyder en hyggelig og komfortabel indretning med lysvenlige omgivelser. Stue og spisestue er integreret og går op til kip, og køkkenet er udstyret med alt det nødvendige, I har brug for på en afslappende ferie.

Efter en dejlig dag i den friske vestjyske luft, og efter I har tilberedt et dejligt måltid, kan I nyde aftenen på sofaen, mens opvaskemaskinen klarer opvasken. Der er desuden vaskemaskine i feriehuset samt en energisparende varmepumpe. Sammen med brændeovnen sørger varmepumpen for, at I ikke fryser om fødderne på køligere dage.

Eller hvad med en tur i feriehusets sauna? Her kan I rigtigt få ladet batterierne op eller få varmen igen efter en blæsende tur ved Vesterhavet. Sovepladserne i feriehuset fordeler sig på 3 soverum, hvoraf de 2 er indrettet med dobbeltsenge, og det tredje er indrettet med 2 enkeltmandssenge. I badeværelset er der desuden gulvvarme.  

Delvis overdækket og lukket terrasse med udsigt over fjorden

Feriehuset på Anker Eskildsvej 126 byder på en delvis overdækket og lukket terrasse. På solrige dage kan I sidde i havemøblerne og nyde en kop kaffe eller kølig drink, mens I nyder den vestjyske natur og udsigten ud over fjorden.

Få meter fra sommerhuset er en bænk, hvor I om aftenen kan vælge at placere jer og nyde den gode udsigt udover klitlandskabet. Og hvis I er heldige kan I se en smuk solnedgang. 

Fra sommerhuset er det også oplagt at gå en tur langs havnen, hvor I kan kigge på de små fiskerbåde og fiskerne, der arbejder her. Fra Nr. Lyngvig kan I planlægge nogle skønne udflugtsmål. Den hyggelige fiskerby Hvide Sande med live fiskeauktioner nås nemt, selv på cykel. Her kan I besøge nogle af byens caféer eller butikker. Et andet udflugtsmål er feriebyen Søndervig, der har en livlig atmosfære – helt sikkert et besøg værd.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5160

DE
D.
sagde , Deutschland

Klein und gemütlich, für 6Personen ausreichend. Schöner Blick nach Ringköbing.
Wenn Sonne, dann kann man auch einen herrlichen Sonnenaufgang bewundern.
Auf der anderen Seite ist der Leuchtturm jeden Abend ein Highlight. Erleuchtet dann den Raum.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus mit Blick auf den Fjord. Die sehr schöne Einrichtung des Wohnraums hat uns viel Freude bereitet. Super Lesesessel und sehr stabiles und schnelles Internet hat. Wir kommen gerne wieder

DE
D.
sagde , Deutschland

Super Haus.
Klasse Gegend.
Man sieht abends das Leuchtfeuer vom Leuchtturm.
Einfach Genial

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 1.296
Renoveret / Byggeår:2021 / 1986

Køkken:

Fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...