Strandnær ferie med hund i dette charmerende sommerhus 3

3
icon
icon
icon

Fyrmarken 193, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5194
6 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

I Nr. Lyngvigs smukke ferieomgivelser finder I dette hyggelige sommerhus. Her får I et hus med masser af charme, en skøn strandnær beliggenhed og en dejlig terrasse med græsplæn til. Der er plads til alle, også det sidste familiemedlem, hunden.

Et rigtigt sommerhus med charme og personlighed

På Fyrmarken 193 emmer det af charme og rigtig sommerhusferie, så snart I ankommer på ferieadressen. Den personlige indretning byder jer varmt velkommen og gør omgivelserne hjemlige og hyggelige.

Det åbne køkken- og stueområde er husets absolutte hjerte og bliver centrum for samvær hele ferien igennem. Her vil der med garanti blive tilbragt mange herlige stunder med gode snakke over madlavningen eller et hyggeligt spil kort i de sene aftentimer rundt om sofabordet med brændeovnens knitren i baggrunden.

Som en ekstra bonus til jer, er der lavet en fin udestue, hvor I kan nyde udsigten og den herlige vestjyske natur i al slags vejr gennem de store vinduespartier. Saml familien rundt om bordet til en kop eftermiddagskaffe, eller udnyt de kølige dage til at værne ekstra meget om hyggen med en kop varm kakao, mens vinden suser udenfor.

Dejlig terrasse med græsplæne og tæt på det brusende Vesterhav

Gennem udestuen når I ud på den hyggelige terrasse, hvor solskinstimerne rigtig kan blive udnyttet i liggestolene. Mens I nyder feriefreden, kan børnene og hunden lege løs på den dejlige græsplæne, der er perfekt til boldspil og leg.

Med det brusende Vesterhav kun 500 meter fra døren, er et strandbesøg også oplagt i løbet af ferien. Gå en tur langs vandkanten med sand mellem tæerne og nyd de smukke omgivelser, mens bølgerne bryder i strandkanten i det fjerne.

Slut af med en aftengåtur i klitlandskabet, mens solen går ned i horisonten. Så er feriedagen fuldendt.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5194

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr schön und sehr ruhig gelegen. Ich genieße meinen Aufenthalt immer wieder. Ein paar Kleinigkeiten müssen noch geklärt werden, aber sonst ist es mit den 2 Terrassen und dem Wintergarten perfekt.
Die Sitzecke, runder Tisch ist sehr gemütlich. Beim Essen im Wintergarten kann man auf den Leuchtturm blicken, was abends sehr entspannend ist.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes gemütliches Ferienhaus mit allem was man zum erholen braucht. Der Garten ist sehr groß und schön. Man kann den Leuchtturm vom Wintergarten aus sehen, was sehr zum entspannen beitragen kann wenn man es sich dort gemütlich macht. Wir waren zu 3 Erwachsenen und 2 Kindern in diesem Haus. Kleiner dürfte es nicht sein, aber durch den Wintergarten wirkt es größer und es reicht an Platz!

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütlich und ausreichend ausgestattet. Viele Sitzmöglichkeiten. Sauber und nettes Haus

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:89 / 1.205
Renoveret / Byggeår:2003 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum, Apple TV.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...