Flot aktivitetshus til 8 personer med udendørs spa og sauna

5
icon
icon
icon
icon
icon

Sivbjerg 14, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5201
8 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om en ferie ved Vesterhavet med underholdning for hele familien? Så er dette fine aktivitetshus i Nr. Lyngvig et godt bud på jeres næste ferieadresse! Her får I et topmoderne feriehus med plads til 8 personer, der blandt andet byder på aktivitetsrum med billard og bordtennis, sauna og en lækker terrasse med udendørs spabad og udebruser. Op til 2 hunde er desuden velkomne på feriematriklen med beliggenhed på Sivbjerg 14.

Flot feriehus med skønt indretning, billard og bordtennis

Velkommen på Sivbjerg 14 – et ideelt feriehus til jer, der godt kan lide at holde en ferie lidt ud over det sædvanlige. Dette fine sommerhus er opført i 2021 i stilfulde kvalitetsmaterialer.

Den moderne indretning efterlader ikke meget at ønske; ud over, at der selvfølgelig er sørget for alle praktiske nødvendigheder, er der også tænkt på underholdningsaspektet. Derfor får I her et aktivitetsrum med både billard og bordtennis, hvor de konkurrenceglade og aktive feriegæster rigtigt kan slå sig løs og brillere.

Wellnessoplevelser med udendørs spabad, udendørsbruser og sauna

Afslapning er også et nøgleord i indretningen. Feriehuset byder på flere lækre wellnessoplevelser og muligheder for ægte selvforkælelse. På den store træterrasse står udespaen klar til at tage hånd om jer, og et afbræk i den varme jacuzzi er en sikker vej til fornyet energi.

Ud over et udendørs spabad er terrassen udstyret med en udendørs bruser, så I kan få jer et skyl i den friske luft. Indenfor kan I tænde op i sommerhusets sauna og læne jer tilbage i varmen.

Dejlig beliggenhed i Nr. Lyngvig tæt på populær attraktion og Vesterhavet

Det luksuriøse aktivitetshus har en dejlig beliggenhed i Nr. Lyngvig. Hele naturgrunden er omkranset af træer og buskads, så I på ganske ugeneret vis kan nyde fridagene. 

Feriehuset ligger godt 10 minutters gang fra en af vestkystens populære attraktioner, Lyngvig Fyr. Fra fyret er der desuden kort vej til stranden, hvor nye, spændende naturoplevelser venter hele året rundt. Den charmerende havneby, Hvide Sande, ligger et par kilometer syd for sommerhuset og byder på alt fra dagligvarer og nybagt morgenbrød til lækre restauranter og fiskerimuseum.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5201

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Ferienhaus welches durch seine großen Fensterfronten das wunderschöne Tageslicht zu jeder Zeit ins Innere des Hauses lässt. Die wunderschöne große Terrasse lädt zum sitzen ein.
Der Aktivitätsraum trennt die Schlafmöglichkeiten und Bäder und schafft so auch mal Abstand für die Nutzer.
Jeder Raum hat einen Austritt auf die Terasse was die Wohnquadratmeter für jeden in der warmen Jahreszeit vergrössert. Das Haus ist modern und geschmackvoll reduziert eingerichtet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das helle, modern eingerichtete Ferienhaus bietet mit Grill, Whirlpool, großer Terrasse, einem Ofen und einer kombinierten Tischtennisplatte/ Billardtisch für jeden in der Familie etwas. Es hat uns sehr gefallen und wir kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr geräumig und für 2 Familien ideal, da auch 2 Bäder vorhanden sind.
Hervorzuheben sind der Fitnessraum für Sportbegeisterte und die kleine Sauna.
Sehr gut ist die optimale Heizung (Wärmepumpe),sehr geringer Stromverbrauch,trotz öfterer Saunabenutzung.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:119 / 1.201
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, trælaminat Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...