Indbydende, renoveret sommerhus til 6 personer tæt på Hvide Sande

3.5
icon
icon
icon
icon

Anker Eskildsens Vej 35, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5205
6 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette gennemrenoverede sommerhus i Nr. Lyngvig er et godt valg til jeres næste ferie på vestkysten. Her får I et velholdt sommerhus med masser af charme, en indretning med sans for hygge og detaljen, og ikke mindst en god beliggenhed tæt på både fjorden, havet, bålplads, Lyngvig Fyr og Hvide Sande.

Renoveret sommerhus med masser af charme og god opbevaringsplads

Det er nemt at se, at sommerhuset på Anker Eskildsens Vej 35 har fået en ordentlig kærlig hånd i 2021. Det gennemrenoverede feriehus fremstår virkelig velholdt, og indretningen oser af charme med lyse farver, naturmaterialer og fine, små detaljer, der lige tilfører en ekstra portion autentisk feriehygge.

Overalt er loftet åbent til kip, hvilket skaber en dejlig, luftig atmosfære. Sommerhusets 6 sovepladser er fordelt på tre soveværelser, alle med god opbevaringsplads, så I ikke skal bo i jeres kufferter og i stedet kan føle jer godt hjemme, når I holder ferie.

Indbydende alrum med brændeovn, stor hjørnesofa og udgang til terrasse

Feriehusets hjerte er der indbydende alrum, der kombinerer køkken, spiseafdeling og stue i ét samlet rum. Alrummet kommer med garanti til at danne ramme om en masse hyggelige ferieminder med fælles madlavning, sene spilaftener og afslappende eftermiddage i den store hjørnesofa, mens brændeovnen knitrer i baggrunden.

Fra alrummet er der udgang til den ene af sommerhusets to terrasser. Når solen kommer frem, er det oplagt at rykke ud på terrassen og nyde den friske luft med en god bog.

God beliggenhed i Nr. Lyngvig tæt på flere naturskønne destinationer

Med ferieadresse på Anker Eskildsens Vej får I en beliggenhed med masser af naturskønne udflugtsdestinationer lige i nærheden. I kommer til at bo i gåafstand til fjorden og den idylliske fjordhavn, Lyngvig Havn, hvor der også er shelters og bålplads.

Godt 1 kilometer mod vest har I en af vestkystens populære attraktioner Lyngvig Fyr, og ikke mindst den kilometerlange sandstrand. Fem minutters kørsel væk ligger desuden den hyggelige havneby Hvide Sande, hvor I kan klare dagens indkøb, skaffe nybagte rundstykker til morgenkaffen eller tage på osetur på havnen, hvor flere små fine forretninger ligger og venter på jer.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5205

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist gut gelegen sauber alles toll

DK
D.
sagde , Danmark

Vi har nydt vores ophold i huset, alt var som det skulle være, stort rum med hygge ved sofaen, spisebordet, samt køkkenet

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr geschmackvolles und gemütlich eingerichtetes Ferienhaus.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:86 / 1.404
Renoveret / Byggeår:2021 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barneseng, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...