Lyst sommerhus med spa og vildmarksbad i Nr. Lyngvig

3
icon
icon
icon

Sivbjerg 69, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5256
8 pers.
Antal personer
1100 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
4 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I en stor familie, to små familier eller en vennegruppe, der er på udkig efter et sommerhus til jeres næste ferie? Så se lige dette sommerhus, der er beliggende på Sivbjerg 69 i Nr. Lyngvig. Sommerhuset er renoveret i 2022 og byder op til 8 personer inden for til en ferie, hvor I kan nyde ekstra afslapning i spaen og vildmarksbadet. Hvis I er kørende i el-bil, kan den lades op ved sommerhusets ladestik til el-bil.

Afslapning i spaen

I det renoverede sommerhus på Sivbjerg 69 i Nr. Lyngvig bliver I budt velkommen af den lyse og hyggelige indretning, og der vil ikke gå mange øjeblikke fra jeres ankomst, før I føler jer hjemme i disse omgivelser.

Et af sommerhusets højdepunkter finder I på det ene af de 2 badeværelser. Her står den skønne spa nemlig klar til at forkæle jer med ekstra afslapning i løbet af ferien. I det dejlige, varme vand kan I virkelig få slappet fuldstændig af.

Til hyggelige stunder for hele ferieflokken kan I samles i alrummet, hvor køkken, stue og spiseplads er forenet. Her kan I både være sammen om at lave mad i køkkenet, spille underholdende spil omkring spisebordet og se gode film i tv’et – takket være Chromecasten kan I streame jeres yndlingsfilm. Imens sørger brændeovnen for at fuldende den hyggelige feriestemning.

Som dagen efterhånden er ved at være slut, kan I søge mod sommerhusets 4 gode soveværelser, hvor I kan få samlet ny energi til de kommende feriedage. 3 af soveværelserne er indrettet med en dobbeltseng hver, og det fjerde soveværelse er indrettet med 2 enkeltsenge.

Vildmarksbad og flere terrasser

Omkring sommerhuset har I flere terrasser, som I kan rykke ferien ud på, når ferievejret er i top. Udendørs venter jer også det skønne vildmarksbad, der inviterer til afslappende stunder i det varme vand under åben himmel.

På terrasserne kan I sætte jer til rette i havemøblerne på en god plads i solen. Alt imens kan børnene lege i haven, hvor en sandkasse står klar til dem. Om aftenen kan I tilberede aftensmaden på sommerhusets gasgrill.

Tag på hyggelige udflugter til Søndervig og Hvide Sande

Fra sommerhuset på Sivbjerg 69 i Nr. Lyngvig er der flere hyggelige udflugtspunkter, I kan tage ud at opleve i løbet af jeres ferie. 1,1 kilometer fra jeres ferieadresse ligger det fantastiske Vesterhav, der indbyder til lange gåture og friske dukkerter.

I løbet af ferien kan I også tage på udflugt til Søndervig og Hvide Sande, der er to hyggelige byer i nærheden af Nr. Lyngvig. Begge byer byder på gode indkøbsmuligheder, hyggelige butikker og skønne spisesteder, I kan besøge.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5256

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist super schön, stilvoll und modern eingerichtet.
Um es perfekt zu machen würde ich noch über einen Sichtschutz (z.B. Hecke anpflanzen oder Düne anschütten) bei der Badetonne nachdenken.

DE
D.
sagde , Deutschland

Unser bisher schönstes Ferienhaus um Hivide Sande herum. Und wir kommen schon viele Jahre. Top Ausstattung, super bequeme und für Dänemark große Betten, tolle Lage am Randgebiet inmitten toller Natur. Nur je fünf Minuten nach Hivide Sande oder Sondervig sind auch nicht zu verachten und machen spontane Kurzausflüge möglich.
Ein tolles Haus und wir wurden es sehr gerne wieder buchen.Tolle und einzigartige, zentrale LageSoverum:4
Bolig-/Grundareal:100 / 1.201
Renoveret / Byggeår:2022 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Gasgrill, sandkasse, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...