Moderne sommerhus med pool, sauna, udespa og aktivitetsrum

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Fyrmarken 247, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5292
8 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 24
Swimmingpool
6 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Fyrmarken 247 i Nr. Lyngvig står dette moderne sommerhus klar til at byde op til 8 personer inden for til en ferie, der kommer til at være fyldt med afslapning og underholdning. I sommerhuset kan I tilbringe underholdende timer i pool og aktivitetsrum samt afslappende stunder i sauna og udespa. Sommerhuset ligger kun 700 meter fra Vesterhavet, og I er desuden hjerteligt velkomne til at have op til 2 hunde med på ferien. Sommerhuset har også ladestik til el-bil, så I har mulighed for at lade el-bilen op.

Underholdende timer i pool og aktivitetsrum

Når I holder ferie i sommerhuset på Fyrmarken 247 i Nr. Lyngvig, vil der være noget for enhver. Til de af jer, der elsker at være aktive, er der flere gode muligheder for aktiviteter, I kan lave i løbet af ferien i sommerhuset.

I kan blandt andet tilbringe mange sjove timer i sommerhusets 24 kvadratmeter store pool, hvor I kan svømme og bade i timevis. Derudover er der også et aktivitetsrum i feriehuset, hvor I kan spille billard, og her kan I også arrangere en aften med turnering for at finde ud af, hvem der er den bedste til billard.

Afslappende stunder i sauna og udespa

Til de af jer, der hellere vil nyde nogle afslappende stunder i løbet af ferien, er der selvfølgelig også noget. Til jer er der en skøn sauna i feriehuset, hvor I kan sætte jer til rette i den dejlige varme og komme helt ned i gear.

Derudover står der også en lækker udespa klar til jer på terrassen, hvor I kan slappe af i det boblende vand under åben himmel – især om aftenen under stjernehimmelen er det noget helt særligt at sidde i udespaen.

Moderne indretning

Sommerhuset er bygget i 2022, og når I træder indenfor, vil I straks blive mødt af den moderne indretning. I det 185 kvadratmeter store sommerhus udgør alrummet jeres samlingspunkt, hvor I kan samle hele ferieflokken til hyggelige stunder med film, mad og spil, mens brændeovnen knitrer i baggrunden.

Når I har brugt al jeres energi for dagen, kan I bevæge jer mod sommerhusets 4 gode soveværelser. På hvert soveværelse venter jer en dobbeltseng, hvor I kan blive tanket op med ny energi til de næste feriedage. Med hele 2 badeværelser i feriehuset slipper I for kø fra morgenstunden.

Sommerhusets alrum, soveværelser og badeværelser er alle udstyret med gulvvarme, der holder jeres fødder varme. Derudover er feriehuset udstyret med en varmepumpe, der sørger for et godt indeklima til jer på ferien.

Lækker terrasse og kun 700 meter til stranden

På sommerhusets lækre terrasse kan I tilbringe de solrige feriedage, hvor I kan læne jer tilbage i havemøbler og liggestole på en god plads i solen. På terrassen står gasgrillen også klar til, at I kan tilberede lækre grillmiddage på de lune ferieaftener.

Sommerhuset på Fyrmarken 247 ligger kun 700 meter fra Vesterhavet, og I vil derfor kunne gå til de smukke sandstrande og blå bølger på kort tid. Uanset årstid, vind og vejr er en tur til Vesterhavet det hele værd.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5292

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns in dem neuen, geschmackvoll eingerichteten Haus sehr wohlgefühlt. Der Innenpool wie auch der Aussenwhirlpool und Sauna waren bei allen Familienmitgliedern gern genutzt. Die verschiedenen Spiele (Billard, Airhockey, Tischkicker) sorgten für viel Freude und Zeitvertreib bei nicht so perfektem Wetter. Für unseren vierbeinigen Freund war die geschlossene Terrasse perfekt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Traumhaus mega schön eingerichtet mit liebe zum Detail traumhaft

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Haus mit Mega guter Ausstattung !!! Ankommen >> Genießen >> Erholen >> Wohlfühlen Einfach ein Traumhaftes Ferienhaus

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:185 / 1.450
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...