Dejligt sommerhus på Fyrmarken

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Fyrmarken 51, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5328
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Et dejligt og velindrettet feriehus, særdeles velbeliggende på naturgrund med fantastisk panoramaudsigt over de fredede og meget smukke hede- og klitarealer ved Nr. Lyngvig fyr. Et godt valg for dig, der ønsker et dejligt hus med god komfort og naturskønne omgivelser.

Sommerhus på Fyrmarken

Det hyggelige sommerhus er flot og lyst indrettet med loft til kip og gode, gedigne møbler. Spise- og opholdsstue er husets hjerte. Her kan I samles om en lækker middag med en god flaske vin eller sidde i sofaen og nyde den fantastiske udsigt, der er til de fredede hede- og klitarealer ved Nr. Lyngvig fyr. Huset har desuden både spabad og sauna.

Oplev Lyngvig

Med Nr. Lyngvig fyr i baghaven er det naturligvist oplagt at besøge det smukke fyr, som er blevet et vartegn for området. Fyrret blev opført i 1906, som følge af en tragisk ulykke, hvor 24 søfolk mistede livet. Fra fyrret er der en fantastisk udsigt ud over landskabet og Ringkøbing Fjord.

Bevæger du dig væk fra fyrret og over på fjordsiden, finder du Lyngvis lille, hyggelige havn, som bestemt er et besøg værd. Og kun en kort køretur fra feriehuset ligger Hvide Sande og Søndervig, som har mange, spændende aktiviteter at byde på for hele familien. Fra gode butikker, aktivitetscenter, og bowling til lækre restauranter og gode badestrande.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:104 / 1.227
Byggeår:1999

Køkken:

Køleskab, fryser (87 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...