Dejligt sommerhus på Fyrmarken

4.5
7039
Fyrmarken 51, Nr. Lyngvig - Søg på husnr. G5328
Gæsterne siger:

Et dejligt og velindrettet feriehus, særdeles velbeliggende på naturgrund med fantastisk panoramaudsigt over de fredede og meget smukke hede- og klitarealer ved Nr. Lyngvig fyr. Et godt valg for dig, der ønsker et dejligt hus med god komfort og naturskønne omgivelser.

Sommerhus på Fyrmarken

Det hyggelige sommerhus er flot og lyst indrettet med loft til kip og gode, gedigne møbler. Spise- og opholdsstue er husets hjerte. Her kan I samles om en lækker middag med en god flaske vin eller sidde i sofaen og nyde den fantastiske udsigt, der er til de fredede hede- og klitarealer ved Nr. Lyngvig fyr. Huset har desuden både spabad og sauna.

Oplev Lyngvig

Med Nr. Lyngvig fyr i baghaven er det naturligvist oplagt at besøge det smukke fyr, som er blevet et vartegn for området. Fyrret blev opført i 1906, som følge af en tragisk ulykke, hvor 24 søfolk mistede livet. Fra fyrret er der en fantastisk udsigt ud over landskabet og Ringkøbing Fjord.

Bevæger du dig væk fra fyrret og over på fjordsiden, finder du Lyngvis lille, hyggelige havn, som bestemt er et besøg værd. Og kun en kort køretur fra feriehuset ligger Hvide Sande og Søndervig, som har mange, spændende aktiviteter at byde på for hele familien. Fra gode butikker, aktivitetscenter, og bowling til lækre restauranter og gode badestrande.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5328

D.
sagde , Danmark

Det er et rigtig lækkert sommerhus, vi kunne godt selv tænke os et sådanSoverum:3
Bolig-/Grundareal:104 / 1.227
Byggeår:1999

Køkken:

Køleskab, fryser (87 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Spabad, gulvvarme, gæstetoilet med gulvvarme.

Øvrige:

Gratis trådløs adsl internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...