Skønt sommerhus i Nr. Lyngvig med dejlig stor terrasse

3
icon
icon
icon
Fyrmarken 26, Nr. Lyngvig - Søg på husnr. G5395

Dejligt og rummeligt feriehus, velholdt og hyggeligt indrettet. Huset er beliggende på en dejlig velafskærmet plænegrund med gode muligheder for boldspil og leg. Huset har en dejlig afskærmet og delvist overdækket terrasse, hvor I uforstyrret kan nyde udsigten til Nr. Lyngvig Fyr.

Dejligt sommerhus i Nr. Lyngvig

Huset er godt indrettet med stort køkken/alrum i åben forbindelse med stuen. Stuen er indrettet med brændeovn og tv. Her er desuden en alkove, hvor ungerne kan tumle. Alkoven udgør også 2 sengepladser. Der er plads til 6 personer i husets 3 soverum. 2 soverum med hver en dobbeltseng og et børneværelse med 2 enkeltsenge. Herudover har huset badeværelse med gulvvarme og indgang til sauna og et gæstetoilet med bruser og gulvvarme.

Fin beliggenhed og skøn terrasse

Søger I et hyggeligt og velholdt sommerhus i nærheden af Hvide Sande, så er dette hus lige noget for jer. Huset ligger i et skønt sommerhusområde i nærheden af Lyngvig fyr og i kort afstand fra Hvide Sande. På den afskærmede grund er der gode muligheder for leg og boldspil. Udover husets dejlige, delvist overdækkede terrasse er der på grunden opsat en lille pavillon, som f.eks kan benyttes, når de friskfangede fisk skal grilles.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:102 / 1.400
Byggeår:1999

Køkken:

Køleskab, fryser (35 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...