Hyggeligt sommerhus i Nr. Lyngvig med dejlig stor terrasse & sauna

3
icon
icon
icon

Fyrmarken 26, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5395
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Hyggeligt feriehus i Nr. Lyngvig op til 6 personer og hund . Huset er beliggende på en dejlig stor, og velafskærmet plænegrund med gode muligheder for boldspil og leg på Fyrmarken 26. Huset har en dejlig afskærmet og delvist overdækket terrasse, hvor I uforstyrret kan nyde udsigten til Nr. Lyngvig Fyr.

Dejligt sommerhus i Nr. Lyngvig på Holmsland Klit med sauna

Huset er godt indrettet med stort køkken/alrum i åben forbindelse med stuen. Stuen er indrettet med brændeovn og tv. Her er desuden en alkove, hvor ungerne kan tumle. Alkoven udgør også 2 sengepladser.

Der er plads til 6 personer i husets 3 soverum. 2 soverum med hver en dobbeltseng og et børneværelse med 2 enkeltsenge. Herudover har huset badeværelse med gulvvarme og indgang til sauna og et gæstetoilet med bruser og gulvvarme.

Fin beliggenhed og skøn terrasse

Søger I et hyggeligt og velholdt sommerhus i nærheden af Hvide Sande, så er dette hus lige noget for jer. Huset ligger i et skønt sommerhusområde i nærheden af Lyngvig fyr og i kort afstand fra Hvide Sande. På den afskærmede grund er der gode muligheder for leg og boldspil.

Udover husets dejlige, delvist overdækkede terrasse er der på grunden opsat en lille pavillon, som f.eks kan benyttes, når de friskfangede fisk skal grilles.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5395

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein geräumiges Ferienhaus auf einem schönen Grundstück. Das Haus ist etwas in die Jahre gekommen, aber noch ok. Die Sauna kann man als solche nicht bezeichnen. Schön ist, das zwei Bäder vorhanden sind und somit auch mit zwei Familien jede ein eigenes Bad hat.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein gemütliches Ferienhaus mit reichlich Platz zum entspannen. Es fehlt eigentlich in dem Haus an nichts. Seit Mai 2022 sind viele Dinge erneuert worden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Haus in schöner UmgebungWunderschöne Landschaft, nicht weit bis zum Meer

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:102 / 1.400
Renoveret / Byggeår:2023 / 1999

Køkken:

Køleskab, fryser (35 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...