Sommerhus med spabad og sauna i roligt område

3.5
icon
icon
icon
icon

Sivbjerg 65, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5403
6 pers.
Antal personer
1100 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I et meget roligt område, ligger dette store solide feriehus med spabad, sauna og dejlig brændeovn. Huset har lukket terrasse der gør det ideelt for små børn og hunde at være ude og nyde den friske luft. Derudover er der tilhørende el-ladestation ved huset.

Stort sommerhus med spa, sauna og brændeovn.

Området her indbyder til lange hyggelige traveture med børn og hund, hele området er den smukkeste natur med Nr. Lyngvig fyr i baggrunden og den hyggelige Nr. Lyngvig havn kun 10 min gang væk.

Her får du meget hus for pengene, et velholdt hus med både sauna og spabad.

Stuen, der er lys og rummelig med god plads til hele familien, opvarmes med energivenlig varmepumpe samt en god knitrende brændeovn. I hele den store stue er der rengøringsvenligt flisegulv og gode siddepladser til alle, og mange vinduer der giver et godt lysindfald. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen så alle kan hygge mens der spilles spil ved spisebordet og laves mad i køkkenet.

Huset indeholder udover 3 soverum også 2 rigtig gode badeværelser, det ene et stort badeværelse med både spabad og sauna og naturligvis med gulvvarme og der er bruser i begge badeværelser.

Lukket terrasse for børn og hunde

Udenfor er der en dejlig lukket terrasse hvor en del er overdækket. På terrassen kan der altid findes sol og læ for vinden, og den overdækkede terrasse forlænger de hyggelige grillaftener.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5403

DE
D.
sagde , Deutschland

Super sauber und super eingerichtet.
Für die Personenzahl auch genug Geschirr und andere Utensilien

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat alles, was man benötigt. Das erste Mal, dass die Küchenmesser scharf waren, wir haben uns gefreut. Man spürt, dass das Haus auch vom Eigentümer bewohnt wird, es gibt in jeder Ecke und an praktischen Stellen Steckdosen. Selbst Kabelverlängerungen, um einen Toaster auf den Tisch zu stellen, gibt es. Außerdem hatten wir noch nie so viele Schränke, um Kleidung zu verstauen, fantastisch. Für Hunde grenzt direkt vor dem Haus die typische Dünenlandschaft, was unserer immer euphorisch beim Gassigehen quittierte. Die geschlossene Veranda war auch ein Highlight, da der Hund auch mal ohne ständige Beobachtung nach draußen konnte.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren zum dritten Mal in diesem Haus und kommen gerne wieder. Ein sehr schönes, zweckmäßig eingerichtetes Haus, in dem wir uns immer sehr wohl fühlen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:93 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2013 / 1984

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (300 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...