Feriehus med lukket terrasse og udespa. Hund tilladt.

5
icon
icon
icon
icon
icon

Anker Eskildsens Vej 40, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5479
6 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Skønt og hyggeligt feriehus, der er helt perfekt til dig, der trænger til et lille pusterum, hvor du kan slappe af, være nærværende og nyde de smukke omgivelser. Det er flot indrettet, og du vil med sikkert kunne mærke den gode feriestemning så snart, så snart du træder ind ad døren.

Et flot feriehus med en skøn lukket terrasse og en udespa

Et lækkert feriehus i Nr. Lyngvig med en flot udsigt over Ringkøbing Fjord – især fra stuen og fra den lukkede terrasse mod øst. I stuen er der også en alkove – perfekt til hygge med en bog eller en iPad og med den knitrende brændeovn tæt på. I vil sikkert nyde den store og flotte udespa på terrassen, og her giver den flotte afskærmning læ, uden at ødelægge udsigten over fjorden.

Et skønt område for familier med børn og hund

En tur til Vesterhavet er kun ca. 15 minutters gang fra feriehuset, hvilket er en tur både børn og hund også vil nyde. Lyngvig Fyr er altid et must – herfra er udsigten helt fantastisk.

I området er der også et godt stinetværk, som forbinder Søndervig og Hvide Sande – perfekt, hvis du gerne vil ud at gå, løbe eller cykle en tur. Og både forår og efterår kan du opleve det fantastiske fugleliv, hvor store flokke af gæs og ænder er en tydelig del af landskabet.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5479

D.
sagde , Danmark

Rigtig fint hus med skøn udsigt .

D.
sagde , Aalborg

Fantastisk dejligt sommerhus. Super udsigt, lækkert udendørs spa, god rum opdeling, alt i service og tilbehør.
Vil helt klar anbefale det til alle.

D.
sagde , Danmark

Lækkert, stort, rent og moderne hus. Vi manglede intet og nød opholdet med flot udsigt til Ringkøbing fjord.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.457
Renoveret / Byggeår:2018 / 2016

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...