Hyggeligt ikke-ryger sommerhus i Nr. Lyngvig tæt ved fjorden

3
icon
icon
icon

Anker Eskildsens Vej 136, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5483
6 pers.
Antal personer
1450 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Langt væk fra hverdagen, indrettet med det man har brug for, er dette sommerhus på Anker Eskildsens Vej 136 et skønt tilflugtssted, når man trænger til ferie. Det hyggelige sommerhus ligger på en dejlig åben grund med legeredskaber til børnene, og det egner sig perfekt til en rigtig klassisk sommerhusferie ved vestkysten. Op til 2 hunde er tilladt!

Lyst indrettet sommerhus med opvaskemaskine og brændeovn

Med et dejligt hyggeligt sofahjørne med fjernsyn og brændeovn og et fint hvidt åbent køkken med spiseplads – alt sammen indrammet af trægulve og lyse trælofter og -vægge – er her et feriehus perfekt til at glemme hverdagsræset, falde til ro, og få tid til hygge med familiespil ved spisebordet eller en god bog i sofaen.

Sommerhusets 6 sovepladser er opdelt på 3 soveværelser, 2 med dobbeltsenge og 1 med 2 enkeltsenge. Med den gode internetforbindelse kan aftenens film eller jeres ynglings serie sagtens streames. Til husets bekvemmeligheder hører dertil både mikrobølgeovn, opvaskemaskine og vaskemaskine.

Skøn grund med stor, lukket terrasse og legeredskaber

Feriehusets terrasse er for nyligt blevet udvidet, hvilket har resulteret i en stor, lukket terrasse med masser af plads til at nyde den friske luft. Her kan I også uden problemer lukke hundene ud.

Imens I kokkerer i køkkenet kan I holde øje med børnene, der leger udenfor på gyngerne. I kan også trække i sportstøjet og spille lidt bold med dem på plænen, eller sammen med de mindste øve at bygge sandslotte i sandkassen.

Et par minutters kørsel væk ligger havnebyen Hvide Sande, hvor der er butikker og restauranter. Fra molen eller stranden kan i kaste fiskesnøren ud, eller I kan bare gå en dejlig tur på stranden eller ose lidt i butikkerne.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5483

D.
sagde , Vejen

Et super dejligt hus med en skøn stemning, lækkert toilet og godt udstyret køkken, lækker lukket terrasse.

D.
sagde , Danmark

Huset var bevidst valgt pga den store lukkede terasse, så vores hund kunne hygge sig ude sammen med os andre.
Hyggeligt mindre sommerhus med fint køkken og nyere badeværelse.

D.
sagde , Danmark

Hyggeligt hus. Pænt og rent.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.400
Renoveret / Byggeår:2018 / 1987

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...